• City Stories

    Σαπεκοένσε: Συγκινεί το νέο σήμα (pics)

    Η ομάδας της Σαπεκοένσε σε αναμνηστική φωτογραφία πριν από την τραγική πτήση.


    Μετά το μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα της Σαπεκοένσε, ο βραζιλιάνικος σύλλογος αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα που έχασαν την ζωή τους.

    Το πρωινό της 29ης Νοεμβρίου, έμελλε να είναι το τελευταίο για πολλούς ποδοσφαιριστές που επέβαιναν στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.

    Από την πτώση του αεροσκάφους, 71 άτομα έχασαν την ζωή του και εξ αυτών 19 ήταν ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έτσι, η Σαπεκοένσε θέλησε να αλλάξει το σήμα του συλλόγου ως ένα δείγμα  τιμής προς τα άτυχα θύματα.

    Συγκεκριμένα, πάνω από το σήμα, προστέθηκε ένα λευκό μεγάλο αστέρι, το οποίο συμβολίζει την κούπα του Κόπα Σουνταμερικάνα, το οποίο δόθηκε στον σύλλογο μετά την τραγωδία, ενώ στο γράμμα F από τα αρχικά ACF που σημαίνουν Associacao Champecoense Futebol έχει μπει ένα μικρότερο αστέρι για να θυμίζει τους παίκτες που έχασαν την ζωή τους.

    Δείτε:

    Σαπεκοένσε νέο σήμα
    Σαπεκοένσε νέο σήμα

    CzLCzfuUkAADwb3

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πιο προκλητικοί από ποτέ: «Θα υψώσω στα νησιά την τουρκική σημαία και θα στείλω την ελληνική πίσω με κούριερ» 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να τι κάνουν Βέλγιο και Λουξεμβούργο. Προσφέρουν φορολογικούς παραδείσους σε πολυεθνικές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Brexit: Οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της ενεργοποίησης του Άρθρου 50



    ΣΧΟΛΙΑ