• City Stories

    Μαρινάκης: «Απόλυτη δικαίωση και ευχαρίστηση»

    • NewsRoom
    Βαγγέλης Μαρινάκης

    Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής Capital Ship Management


    Εμφανώς, και δικαίως, ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα του ντέρμπι ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ωστόσο, αρνήθηκε να δεχθεί ότι το πρωτάθλημα έχει σχεδόν κριθεί και ότι ο πειραϊκός σύλλογος είναι πλέον κοντά στο να κατακτήσει και αυτό το πρωτάθλημα.

    «Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή», δήλωσε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο Καραϊσκάκη, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

    «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι νιώσαμε δύο ωραία συναισθήματα, αυτό της απόλυτης δικαίωσης σε όλα τα επίπεδα και της απόλυτης ευχαρίστησης, για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη.

    Πιστεύω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Δεν έπιασε κάποια ιδιαίτερη απόδοση ο Ολυμπιακός. Χαρήκαμε ιδιαίτερα και προχωράμε».

    Στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με την διαιτησία, απάντησε: «Θα το κρίνετε εσείς, είστε οι καλύτεροι κριτές. Εσείς έχετε τον λόγο».

    Όσον αφορά για το αν υπάρχει πρόθεση από τις μεγάλες ΠΑΕ να τα βρουν προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου, η απάντησή του ήταν:

    «Η διάθεση είναι χαρούμε αυτή τη νίκη μας και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Να χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νίκη για να… τελειώνει θέλει ο Ολυμπιακός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστάνα – Ολυμπιακός 1 – 1: Άξιζε τη νίκη η ομάδα του Πειραιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ & Παναθηναικός στο UEFA Europa League & ο ελληνικός εμφύλιος του ΝΒΑ μόνο στον OTE ΤV:



    ΣΧΟΛΙΑ