• City Stories

    Maison de la Luz: Ένα αριστοκρατικό ξενοδοχείο που αναβάθμισε μια βιομηχανική περιοχή (13 pics)

    • NewsRoom


    Το Atelier Ace φέρνει πίσω στη βιομηχανική περιοχή της Νέας Ορλεάνης τη χαμένη της γοητεία, δημιουργώντας το ιδιαίτερο ξενοδοχείο Maison de la Luz. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κατάλυμα με 67 δωμάτια, το οποίο στεγάζεται  σε ένα κτίριο του 1908. Στόχος του είναι να προσφέρει την ιδιωτικότητα σε εκείνους που την αναζητούν, αλλά δυσκολεύονται να τη βρουν.

    Σχετικά με το εσωτερικό του, είναι γεμάτο με αντίκες, που έχουν βρεθεί στην ευρύτερη περιοχή. Τα έπιπλα που κοσμούν τους χώρους του ξενοδοχείου είναι custom-made, τα λευκά είδη του είναι κεντημένα στο χέρι, ενώ τα μπάνια είναι κατασκευασμένα από μάρμαρο. Οι εκλεκτικές λεπτομέρειες, όπως οι χειρολαβές στο ντους που σχηματίζουν φίδια και τα χαλιά από δέρμα τίγρη, μαγνητίζουν το βλέμμα.

    Για τους επισκέπτες υπάρχει καθημερινή υπηρεσία στο lounge, μέσω τς οποίας μπορούν να απολαύσουν τσάι και καφέ ή χειροποίητα, προσεγμένα κοκτέιλ από το μοναδικό μπαρ, που στεγάζεται στην πρώην βιβλιοθήκη του Δημαρχείου.

    Αν ενδιαφέρεστε να μείνετε Maison de la Luz, θα πρέπει να γνωρίζετε πως σας παρέχονται και άλλες ανέσεις, εκτός από τις ήσυχες απολαύσεις. Με κάθε διαμονή έχετε πρόσβαση στην πισίνα του roof top του γειτονικού Ace Hotel καθώς επίσης και στο μουσικό venue Three Keys.

     

    ΠΗΓΗ: DIDEE MAGAZINE 

     



    ΣΧΟΛΙΑ