• City Stories

    LOONEY BEAN: Sail for Pink Pre-Event

    • NewsRoom


    Looney Bean Sailed for Pink, με πολλές ροζ εκπλήξεις και το πιο δυνατό μήνυμα Ζωής, Δύναμης και Χαράς, στηρίζοντας την μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού στο Sail for Pink pre-Event, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/4, στον μοναδικό tropical χώρο του café bar restaurant, που βρίσκεται στον 2ο όροφο του One Salonica outlet mall.

    Το Looney Bean, στολισμένο με ροζ μπαλόνια και πανέμορφα άνθη, υποδέχτηκε από τις 19:00 το κοινό του, με τα πιο special ροζ welcome drinks, νόστιμο finger food, την πιο όμορφη urban θέα και τις απίθανες μουσικές επιλογές από τον Dj Γιώργο Τσακιρόπουλο!

    Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δράση Sail for Pink, να εγγραφούν στην «Διαδρομή Αγάπης» 3ων χλμ, που θα λάβει χώρα στις 12 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη, να αφήσουν την δική τους ευχή ελπίδας στο μεγάλο RIBBON και να φωτογραφηθούν με το θεματικό insta frame, μεταδίδοντας το πιο δυνατό μήνυμα, πως ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να Νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα!

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, αλλά και μέλη του συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης» στηρίζοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την σημαντική αυτή δράση, όπου για 7η συνεχή χρονιά το Sail for Pink  κατάφερε να αποτελεί θεσμό, ανοίγοντας πανιά στη ΖΩΗ!

    Ιωάννα-Δουμάνη-Παναγιώτης-Καρασαββίδης

     

    Κώστας Νούσιας-Άννα Παπαδοπούλου
    Μαρία Τσακάλου, Βασίλης-Γάκης, Δώρα Ψωμιάδη, Κούλα Δερεκενάρη
    Αριάδνη Αδάμ, Αναστασία Ευγενιάδου
    Αστέριος Κουκουλάς, Αλεξία Αηδονά, Σοφία Τουντούρη, Πασχάλης Τουντούρης
    Αστέριος Κουκουλάς, Κούλα Δερεκενάρη, Αλεξία Αηδονά

     

    Πόπη Μαρτάκη, Κώστας Νούσιας, Δέσποινα Χρυσαφίδου

     

     

    Ειρήνη Σμέη, Κούλα Δερεκενάρη
    Edina Pawlides, Κούλα Δερεκεναρη, Ανδρομάχη Νάστα
    Ειρήνη Σμέη, Παύλος Weiss

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλοκαίρι με Ντίκο Βυζάντιο στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Άνδρου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Σιδηρούν Θρόνος του Game of Thrones στην Παύλιανη Φθιώτιδας (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ