• City Stories

    Καρναβάλι: Παρέλασαν σε Πάτρα και Ρέθυμνο παρά τις απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού

    • NewsRoom


    Αψήφησαν τα μέτρα πρόληψης από τον κορονοϊό σε Πάτρα και Ρέθυμνο και παρά την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, οι καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους και παρέλασαν.

    Περισσότεροι από 8.000 Πατρινοί καρνιβαλιστές ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής την καθιερωμένη ετήσια παρέλαση από την πλατεία Ομονοίας.

    Τα γκρουπ κατευθύνονται μέσω της Γούναρη στην πλατεία Γεωργίου, όπου νωρίτερα ένας εκπρόσωπος από κάθε πλήρωμα, απαθανατίστηκε στην ιστορική φωτογραφία έξω από το δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην πλατεία Γεωργίου.

    Η παρέλαση των γκρουπ θα πορευτεί προς την οδό Κορίνθου μέχρι το ύψος της οδού Κιλκίς, ενώ σε κεντρικά σημεία της Πάτρας υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις.

    Δείτε live εικόνα από τους δρόμους της πόλης

    Πάτρα | Πατρινό Καρναβάλι 2020 | Κυριακή 1η Μαρτίου

    Live | Πατρινό Καρναβάλι 2020 | Η Πάτρα γιορτάζει το Καρναβάλι#ioniantv #just_play #tvshow #tv #12_nomoi #1_kanali #edw_meneisΜΑΖΙ ΜΑΣ… #είσαι_παντού

    Posted by Ionian Channel on Sunday, March 1, 2020

    Καρναβάλι και στο Ρέθυμνο

    Εκατοντάδες Ρεθυμνιώτες παρέλασαν φορώντας τις αποκριάτικες στολές τους, με ζωντάνια και κέφι.

    Κανένας κορονοϊός και καμία απαγόρευση, σύμφωνα με το cretapost, δεν στάθηκε εμπόδιο στη διασκέδασή τους έστω και χωρίς επίσημες τελετές και παρελάσεις.

    Τα γκρουπ που θα συμμετείχαν στο φετινό Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι εκτός από χρήμα αφιέρωσαν και πολλές ώρες για την προετοιμασία τους.

    Μετά το ξεφάντωμα των Μαλίων, πολίτες συγκεντρώθηκαν το πρωί στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου, στο ύψος του άγνωστου στρατιώτη και παρέλασαν.

    Ακόμη αναμένεται να γίνουν υπαίθρια πάρτι σε διάφορα σημεία της πόλης.



    ΣΧΟΛΙΑ