• City Stories

    «Hunger Games»: Έρχεται η συνέχεια της αγαπημένης ιστορίας

    Hunger Games

    Hunger Games


    H συνέχεια της ιστορίας των «Αγώνων Πείνας» ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της, αφού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκδοτικός οίκος των δικαιωμάτων των βιβλίων, ετοιμάζεται ένα νέο βιβλίο, με την εξέλιξη των πρωταγωνιστών και των ιστοριών τους.

    Το νέο μυθιστόρημα της δυστοπικής σειράς φαντασίας αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2020, ενώ προβλέπεται να ακολουθήσει και η διασκευή του σε κινηματογραφική δημιουργία, όπως συνέβη άλλωστε και με τα προηγούμενα μυθιστορήματα.

    Στη νέα ιστορία της Σούζαν Κόλινς, τα γεγονότα θα τοποθετηθούν χρονικά μερικές δεκαετίες πριν από τον χρόνο που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τριλογία, που οδήγησε σε μια από τις πιο κερδοφόρες σειρές του Χόλιγουντ και στην οποία πρωταγωνιστεί κυρίως η Τζένιφερ Λόρενς.

    Σημειώνεται ενδεικτικά ότι οι ιστορίες των «Hunger Games», που διαδραματίζονται στο φαντασιακό σύμπαν και απευθύνονται σε ένα νεανικό εφηβικό κοινό, έχουν ήδη πωληθεί σε 100 και πλέον εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

    Βασικό θέμα της σειράς μυθιστορημάτων είναι η ιστορία της νεαρής Κάτνις ‘Εβερντιν, που εξαναγκάζεται από το ολοκληρωτικό καθεστώς του φαντασιακού κόσμου του Πάνεμ να λάβει μέρος σε μάχες μέχρι θανάτου, κατά τη διάρκεια παιχνιδιών τσίρκου, που θυμίζουν ορισμένα τηλεριάλιτι.

    Το νέο βιβλίο, για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα ο τίτλος, αφιερώνεται στην περίοδο των «Σκοτεινών Ημερών», 64 χρόνια πριν από την τριλογία, σε μια στιγμή όπου η χώρα Πάνεμ «προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της», έπειτα από έναν καταστροφικό πόλεμο, εξηγεί η Σούζαν Κόλινς, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκδοτικός οίκος.

    Η τριλογία «Αγώνες Πείνας» οδήγησε στην παραγωγή τεσσάρων ταινιών (ο τρίτος τόμος χωρίστηκε σε δύο μέρη), που έκαναν διάσημη την Αμερικανίδα ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς και αποτέλεσαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία, συγκεντρώνοντας συνολικά έσοδα σχεδόν τριών δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

    Το κινηματογραφικό στούντιο Lionsgate, που έκανε τη διασκευή των πρώτων τριών μυθιστορημάτων, έχει ανακοινώσει ότι σκοπεύει να μεταφέρει και το τέταρτο μυθιστόρημα στη μεγάλη οθόνη. «Ανυπομονούμε να εκδοθεί το νέο βιβλίο της Σούζαν», δήλωσε ο πρόεδρος του Lionsgate Τζο Ντρέικ. «Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί της για τη διασκευή της ταινίας».



    ΣΧΟΛΙΑ