• City Stories

    H Tράπεζα Πειραιώς Χορηγός της παράστασης Οθέλλος της ΕΛΣ

    • NewsRoom
    Το κτήριο της Τράπεζας Πειραιώς

    Το κτήριο της Τράπεζας Πειραιώς


    Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει την πολυετή και δημιουργική συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή, με τη χορηγία της παράστασης Οθέλλος του Τζουζέππε Βέρντι που παρουσιάζεται από τις 23 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Η παράσταση Οθέλλος παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία, σκηνικά και φωτισμούς ενός εκ των κορυφαίων θεατρικών και εικαστικών καλλιτεχνών, του Ρόμπερτ Ουίλσον. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με το ιστορικό φεστιβάλ όπερας, Πασχαλινό Φεστιβάλ του Μπάντεν-Μπάντεν και υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

    Τη μουσική διεύθυνση έχει ο αρχιμουσικός Στάθης Σούλης ενώ πρωταγωνιστούν διεθνούς ακτινοβολίας Έλληνες και ξένοι πρωταγωνιστές, όπως οι Αλεξάντρς Αντονένκο, Τσέλια Κοστέα και Τάσης Χριστογιαννόπουλος.

    Η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζει σταθερά τον Πολιτισμό και τις Τέχνες και οι πολιτιστικές δραστηριότητες αποτελούν κεντρικό πυλώνα της Εταιρικής της Υπευθυνότητας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Τράπεζα ενισχύει και ενθαρρύνει με προγράμματα και ποικίλες δράσεις την πνευματική δημιουργία και γενικά πρωτοβουλίες που προάγουν και προβάλλουν τον Πολιτισμό της χώρας μας.

    Διαβάστε επίσης:

    Τρ. Πειραιώς για ΑΝΕΚ – Attica Group: Εξετάζουμε κάθε πιθανή εναλλακτική πρόταση



    ΣΧΟΛΙΑ