• City Stories

    H τέχνη των δώρων από τον Louis Vuitton!

    • Contributor
    louis vuitton

    Η ανακαινισμένη boutique του οίκου Louis Vuitton στο Λονδίνο


    Μια νέα κολεξιόν με είδη δώρων (φυσικά έτσι όπως τα εννοεί ένας οίκος πολυτελών αγαθών) και με την επωνυμία “The Art of Giving” (κυριολεκτικά “Η Τέχνη του να Δίνεις”) ετοιμάζει ο οίκος Louis Vuitton, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο. Και μπορεί η ημερομηνία να είναι λίγο καθυστερημένη για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια, είναι όμως κατάλληλη για να κάνετε μια νέα αρχή με τον καινούργιο χρόνο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η συλλογή θα περιλαμβάνει 30 προϊόντα για το σπίτι αλλά και αξεσουάρ, τα οποία θα είναι χωρισμένα σε 3 συγκεκριμένες κατηγορίες με τίτλους όπως “The Joy of Writing” (Η Χαρά του να Γράφεις), “The Joy of Decorating” (Η Χαρά του να Διακοσμείς) και “The Joy of Gaming” (Η Χαρά του να Παίζεις). Σημειωματάρια, αρκουδάκια και γιο-γιο και πολλά άλλα είδη θα περιλαμβάνονται στη συλλογή που φυσικά θα αποπνέει το πνεύμα και το απαράμιλλο στιλ της διάσημης μάρκας. Μάλιστα, ένα με δύο είδη θα αποτίνουν φόρο τιμής στην ιστορία του οίκου, όπως ένας κατάλογος από το 1920! Και εννοείται ότι, σύμφωνα με την προσφιλή συνήθεια του Louis Vuitton, η νέα αυτή κολεξιόν θα έχει το χαρακτηριστικό λογότυπο “LV” σε αρκετά σημεία.

    Η έννοια των δώρων δεν είναι ξένο concept για τη γαλλική εταιρεία, αφού προσφέρει ήδη μια online υπηρεσία υπό την ονομασία “The Gift Workshop” και η οποία ξεκίνησε ειδικά για την εορταστική περίοδο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν αξεσουάρ σύμφωνα με την προσωπικότητα του ατόμου που θα που είναι ο παραλήπτης του δώρου.
    Αυτές οι κινήσεις είναι οι τελευταίες από μία σειρά αλλαγών που έχουν λάβει χώρα στον ιστορικό οίκο, οποίος μάλιστα λανσάρισε την πρώτη του συλλογή με αρώματα πριν λίγους μήνες.

    Η κολεξιόν “The Art of Giving” θα βρίσκεται στα καταστήματα Louis Vuitton σε όλο τον κόσμο από τις 2 Ιανουαρίου 2017, ενώ οι τιμές θα κυμαίνονται από €90 – €850.

    Από τη Βάνα Αντωνοπούλου και το www.womanidol.gr



    ΣΧΟΛΙΑ