• City Stories

    Γιατί τo Μadame Tussauds απομακρύνει την Μέγκαν Μαρκλ από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια;

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Το διάσημο μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα προχωρά σε μια σκανδαλώδη κίνηση.

    Έντονη απορία, αλλά και αντιδράσεις προκαλεί η πρωτοβουλία που ανακοίνωσε το μουσείο Μadame Tussauds, σύμφωνα με την οποία αποφάσισε να απομακρύνει το κέρινο ομοίωμα της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που βρίσκονται όλα μαζί τοποθετημένα σε ειδική ενότητα του μουσείου.

    Αντίθετα με την μέχρι τώρα θέση της, το μουσείο σκοπεύει να τοποθετήσει τη Μέγκαν Μαρκλ σε ένα…μπαρ να τα πίνει, παρέα με άλλους διάσημους σταρ.

    Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ κέρδισε μια θέση ως κέρινο ομοίωμα εντός του διάσημου μουσείο μόνο λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της, τον Μάιο του 2018. Από την αρχή της ύπαρξής του, το ομοίωμα της δούκισσας του Σάσεξ ήταν τοποθετημένο στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι.

    Ωστόσο, η διοίκηση του Μadame Tussauds αποφάσισε τώρα να χωρίσει το ζευγάρι, αλλάζοντας πόστο στην Μέγκαν, ενώ ο Χάρι θα παραμείνει στη θέση του, ως έχει, πλάι στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
    To κέρινο ομοίωμα της Μέγκαν Μάρκλ δίπλα σε αυτό του πρίγκιπα Χάρι, στο Μadame Tussauds του Λονδίνου.

    Μετά τις αντιδράσεις και τα έντονα σχόλια που προκάλεσε αυτή η απόφαση, η διοίκηση του μουσείου αποφάσισε να τοποθετηθεί σχετικώς, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη μετακίνηση, του κέρινου ομοιώματος της δούκισσας του Σάσεξ έχει ως μοναδικό στόχο την ανάδειξή της ως ξεχωριστή διάσημη προσωπικότητα, ανεξάρτητη από τους δεσμούς που διατηρεί με τη βασιλική οικογένεια.

    Το επιχείρημα αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι η Μέγκαν Μαρκλ, υπήρξε στο παρελθόν μια επιτυχημένη ηθοποιός, έχοντας συμμετάσχει σε μεγάλες παραγωγές.

    Βάσει του στοιχείου αυτού, λοιπόν, η νέα θέση που παίρνει το κέρινο ομοίωμα της Μέγκαν Μαρκλ στο εσωτερικό του μουσείου Μadame Tussauds είναι σε ένα μπαρ, να πίνει, στο πλαίσιο ενός πάρτι που κάνουν οι πρώτης τάξεως διάσημοι αστέρες, όπως ο David και η Victoria Beckham, ο Tom Hardy και άλλοι.

    Τέλος, η διοίκηση του μουσείου διευκρίνισε ότι η εν λόγω μετακίνηση δεν είναι μόνιμη. Η Μέγκαν Μαρκλ θα τοποθετηθεί για λίγο χρονικό διάστημα στο μπαρ, κάνοντας παρέα με έναν «πιο οικείο κύκλο», ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην αρχική της θέση, στο πλευρό του Χάρι.



    ΣΧΟΛΙΑ