• City Stories

    Florence & The Machine: Και τρίτη συναυλία μετά τη μεγάλη ζήτηση

    φλορενς

    Florence & the Machine Live in Athens


    Sold out σε μία ώρα οι προηγούμενες συναυλίες των Florence & the Machine στο Ηρώδειο

    Έπειτα από την τεράστια ζήτηση και τις δύο συναυλίες, που έγιναν sold out σε χρόνο ρεκόρ, ανακοινώθηκε και τρίτη συναυλία των Florence & the Machine στην Αθήνα.

    Η επιθυμία των χιλιάδων οπαδών των Florence + The Machine να δουν ζωντανά το αγαπημένο τους συγκρότημα στην Ελλάδα έκανε την εταιρεία παραγωγής, αλλά και το συγκρότημα να προσθέσουν μία νέα τρίτη και τελευταία συναυλία.

    Αυτή τη φορά, η μπάντα θα εμφανιστεί στις 21 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου, και όχι στο Ηρώδειο, όπου θα γίνουν οι δύο προηγούμενες συναυλίες.

    Η προπώληση εισιτηρίων για την τρίτη συναυλία των Florence + The Machine θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 11:00 ώρα Ελλάδος (10:00 CET).

    Όπως έχει αποδειχτεί από τις δύο προηγούμενες φορές, όσοι επιθυμούν να προλάβουν την αγορά εισιτηρίων θα πρέπει να είναι πάνω από τον υπολογιστή τους ακριβώς στις 11 το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μέχρι και δύο από τα μαγικά εισιτήρια που θα τους φέρουν στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, για να απολαύσουν την αγαπημένη του ελληνικού κοινού Florence.

    Τιμές εισιτηρίων

    Ορθίων: 48 ευρώ
    Καθημένων: 53 ευρώ

    ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

    Η προπώληση εισιτηρίων θα γίνει από τα:

    www.viva.gr

    και

    www.public.gr

    Ένα ευρώ (1 ευρώ) από κάθε εισιτήριο θα δίνεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.



    ΣΧΟΛΙΑ