• City Stories

    Δροσερή σπιτική φραουλάδα με σόδα

    • NewsRoom


    Τι πιο δροσερό για τους καλοκαιρινούς μήνες από μια σπίτι φραουλάδα με μπόλικο πάγο. Μπορείτε να την διατηρήσετε στο ψυγείο για 1 βδομάδα και να την απολαμβάνετε μόνοι σας ή με παρέα.

    Μέθοδος Εκτέλεσης

    • Βάζουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε το νερό με το μέλι και φέρνουμε σχεδόν σε βρασμό ανακατεύοντας συνεχώς με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
    • Αφήνουμε να κρυώσει σε ένα μπολ για 30 λεπτά έως 1 ώρα.
    • Βάζουμε τις φράουλες με το χυμό λεμονιού στο μπλέντερ και τα χτυπάμε.
    • Προσθέτουμε σιγά σιγά το σιρόπι μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.

    Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδώ

    ΠΗΓΗ: AKIS PETRETZIKIS



    ΣΧΟΛΙΑ