Τι πιο δροσερό για τους καλοκαιρινούς μήνες από μια σπίτι φραουλάδα με μπόλικο πάγο. Μπορείτε να την διατηρήσετε στο ψυγείο για 1 βδομάδα και να την απολαμβάνετε μόνοι σας ή με παρέα.
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βάζουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε το νερό με το μέλι και φέρνουμε σχεδόν σε βρασμό ανακατεύοντας συνεχώς με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
- Αφήνουμε να κρυώσει σε ένα μπολ για 30 λεπτά έως 1 ώρα.
- Βάζουμε τις φράουλες με το χυμό λεμονιού στο μπλέντερ και τα χτυπάμε.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά το σιρόπι μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδώ
ΠΗΓΗ: AKIS PETRETZIKIS