• City Stories

    Δώσε προσοχή! Αυτά τα λάθη δεν πρέπει να τα ξανακάνεις μετά το γυμναστήριο

    GYMNASTIRIO


    Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερος κόσμος αποφασίζει να πάει γυμναστήριο, να αποκτήσει καλύτερο σώμα και γενικότερα να έχει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

    Όμως υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα λάθη μετά το γυμναστήριο που πολλοί κάνουμε και καλό θα ήταν να αποφύγουμε.

    Ποια είναι τα λάθη αυτά;

    • Η κατανάλωση ροφημάτων με υψηλή περιεκτικότητα ζάχαρης. Η ζάχαρη όμως δεν ενυδατώνει τον οργανισμό, το κατάλληλο ρόφημα μετά από κάποια άσκηση είναι μόνο το νερό.
    • Μπορεί να αισθάνεσαι καταπονημένος και εξαντλημένος και να θες απλά να ξαπλώσεις. Καλό όμως θα ήταν να το αποφύγεις γιατί ο ύπνος δεν επιτρέπει στο σώμα σου να χαλαρώσει, το ίδιο συμβαίνει και ως προς τους μυς.
    • Το στρέτσινγκ είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της γυμναστικής που σχεδόν πάντα παρακάμπτεται από τους αθλούμενους, αλλά αν το βάλεις ξανά σε πρόγραμμα θα δεις τη διαφορά και δεν θα πονάς πια!
    • Μην χρησιμοποιείς την πετσέτα που ακουμπάς στα διάφορα όργανα για να σκουπίσεις το πρόσωπο ή το σώμα σου! Το πιο πιθανό είναι να είναι γεμάτη με μικρόβια.
    • Αποφεύγεις το σνακ; Δυστυχώς δεν βοηθάς τους μυς να επανέλθουν μετά την προπόνηση. Κατανάλωσε ένα συνδυασμό υδατανθράκων και πρωτεϊνών, όπως λίγους ξηρούς καρπού.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπάνιες μεταλλάξεις στο DNA αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης σχιζοφρένειας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλέψτε τις εντυπώσεις! Δείτε πως θα χάσετε 8 κιλά ως τα Χριστούγεννα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρώτε πρωινό; Η Clancy μας αποκαλύπτει τις 6 επιπτώσεις εάν δεν τηρούμε το πρωινό γεύμα 



    ΣΧΟΛΙΑ