• City Stories

    BIOS: Η ωραιότερη ταράτσα της Αθήνας ανοίγει με ένα πάρτι και πολλή μουσική!

    Facebook page


    Η έλευση του καλοκαιριού σηματοδοτείται κάθε χρόνο με το άνοιγμα της ταράτσας του BIOS exploring urban culture, αυτού του πανέμορφου μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας.

    Στην περιοχή του Κεραμεικού, πάνω στην Πειραιώς, υψώνεται το ιδιαίτερο κτίριο του BIOS με πιο χαρακτηριστικό κομμάτι του την ταράτσα του, η οποία “βλέπει” προς την Ακρόπολη.

    Κάθε καλοκαίρι πλήθος κόσμου την επισκέπτεται για να απολαύσει μοναδικά κοκτέιλς, όπως τα ιδιαίτερα “παποτά” που μόνο το BIOS φτιάχνει, υπό τους ήχους ψαγμένης μουσικής και αραγμένος στις χαλαρωτικές σεζλόνγκ του.

    Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος, το BIOS ανοίγει την ταράτσα του με ένα ξεχωριστό event, καλώντας θαμώνες και μη να παρευρεθούν στο μεγάλο γεγονός, που θα δώσει το σήμα για την έναρξη του καλοκαιριού του 2018.

    Facebook event

    Ανανεωμένη και διαρρυθμισμένη στην καλύτερη εκδοχή της, η ταράτσα του BIOS μας περιμένει στο πάρτι του “opening night” που θα γίνει την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, ξεκινώντας από τις 21.30, με ελεύθερη είσοδο.

    Είναι έτοιμη να μας υποδεχτεί με καλοκαιρινή διάθεση, νέο αέρα, δροσερά παποτά, όμορφη ατμόσφαιρα και χορευτικές μουσικές από τους Κατερίνα Κάραλη, Bad Spencer και Blue Lagoon.

    Να είστε εκεί: Πειραιώς 84!

    Facebook event

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεύση: ανάγκη, απόλαυση, επικοινωνία ή τέχνη; – Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ



    ΣΧΟΛΙΑ