• City Stories

    Αρχιτεκτονική-Φύση-Άνθρωπος: Ένα ενδιαφέρον εργαστήριο με ελεύθερη είσοδο στο ΚΠΙΣΝ

    ΚΠΙΣΝ


    Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έχει δώσει το στίγμα του στην πόλη και αποτελεί κάθε μήνα προορισμό για πολλούς, όχι μόνο για βόλτα, αλλά και για άλλους σκοπούς, καθώς πραγματοποιεί κάθε μήνα μια σειρά από εκδηλώσεις, εργαστήρια, δραστηριότητες, δρώμενα και πολλά άλλα.

    Όλα τα παραπάνω σχετίζονται με διάφορους τομείς της ζωής μας, όπως είναι η τεχνολογία, η φύση, η διασκέδαση, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, δίνοντας στο ετερόκλητο κοινό του την ίση ευκαιρία να τα απολαύσει.

    Ένα ενδιαφέρον εργαστήριο για ενήλικες πρόκειται να λάβει χώρα στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ, άλλες δύο φορές για αυτό τον μήνα: τις Τετάρτες 19 και 26 Σεπτεμβρίου 2018. Φέρει τον τίτλο “Αρχιτεκτονική – Φύση – Άνθρωπος: Σχέδιο στο Πάρκο!” και απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να μάθουν κάποια πράγματα, αλλά και να εκφραστούν μέσα από την τέχνη. Δείτε παρακάτω την περιγραφή του και μερικές λεπτομέρειες:

    Ένα υπαίθριο εργαστήριο σχεδίου που μελετά τη διάχυση του φυσικού φωτός, χρησιμοποιώντας βασικές τεχνικές του ελεύθερου σχεδίου, με ξηρά και μη υδατοδιαλυτά υλικά (κάρβουνο, γραφίτη, ξυλομπογιές κ.λπ.) σε χαρτί. Οι συμμετέχοντες θα προσεγγίσουν την έννοια του χώρου, στα σημεία παρατήρησης, μέσα από την αρχιτεκτονική δομή και τις οργανικές φόρμες του τοπίου . Με την παρουσία ζωντανού μοντέλου, θα εστιάσουν στη σύνθεση και την οργάνωση της ζωγραφικής επιφάνειας, στην κλίμακα και στις αναλογίες του ανθρώπινου σώματος, σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο.

    Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Γεωργία Χατζηβασιλειάδη, Εικαστικός, MA, MFA

    Πότε:
    19 και 26 Σεπτεμβρίου 2018
    17.30 – 19.30

    Σημείο συνάντησης:
    ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΒΕ

    Ελεύθερη είσοδος

    Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30’ νωρίτερα.

    Έως 15 συμμετοχές με σειρά προτεραιότητας

    Το εργαστήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες

    Προτείνεται οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους γυαλιά ηλίου, εντωμοαπωθητικό και καπέλο.

    Λοιπές πληροφορίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Planet of Zeus: Η ελληνική hard rock μπάντα σε μια μεγάλη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξι εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για αυτή την Πέμπτη (20 Σεπτεμβρίου 2018)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 10η εκδήλωση της μηνιαίας σειράς ΔΙΑΛΟΓΟΙ με θέμα «Ξεκινήματα» – Δωρεάν στο ΚΠΙΣΝ



    ΣΧΟΛΙΑ