• Architecture & Design

    Το ιταλικό design συναντά τη γερμανική κατασκευαστική υπεροχή


    Η RIMOWA ενώνει δυνάμεις με την La Marzocco για μια limited edition μηχανή espresso.

    Κατά τη διάρκεια του ιστορικού της ταξιδιού, η RIMOWA δεν έχει σταματήσει να σφυρηλατεί συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες κάθε κλάδου, συγχωνεύοντας την τεχνογνωσία της για να δημιουργήσει εμβληματικά κομμάτια που ενσωματώνουν τις αξίες της καινοτομίας και του σχεδιασμού της. Τώρα, ο γερμανικός οίκος παρουσιάζει περήφανα το νεότερο συνεργάτη της, την Ιταλική La Marzocco, παγκόσμιο ηγέτη στις χειροποίητες μηχανές εσπρέσο.

    Στο επίκεντρο της συνεργασίας βρίσκεται η μηχανή εσπρέσο RIMOWA x La Marzocco Linea Mini, μια συμπαγής μηχανή που διαθέτει το χαρακτηριστικό αυλακωτό αλουμίνιο της RIMOWA και μια σειρά εξατομικευμένων εξαρτημάτων, κατασκευασμένα από εξειδικευμένους τεχνίτες.

    Κατασκευασμένη στη Φλωρεντία με κάθε κομμάτι να απαιτεί 40 ώρες αφοσιωμένης χειροτεχνίας, η περιορισμένης έκδοσης μηχανή εσπρέσο αντιπροσωπεύει ένα κοινό σχέδιο (αλλά και κώδικα ηθικής) για τις δύο θρυλικές μάρκες, συνδυάζοντας την εφευρετικότητα και τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια για την οποία είναι και οι δύο γνωστές.

    Το επίπεδο δεξιοτεχνίας φαίνεται από το πλαίσιο, το οποίο διαθέτει λογότυπα και των δύο εμπορικών σημάτων. Ο σχεδιασμός ενσωματώνει μια -κατά παραγγελία- βρύση ζεστού νερού και πόμολα από αλουμίνιο, διακοσμημένα με τα εμβληματικά μονογράμματα RIMOWA και La Marzocco. Αντίστοιχα, το προσαρμοσμένο portafilter ερμηνεύεται εκ νέου σε ανοδιωμένο αλουμίνιο, όπως και τα πόδια του.

    Από τις 19 Απριλίου, η μηχανή εσπρέσο RIMOWA x La Marzocco Linea Mini θα είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας.

    //

    Photographer: Ohlman Consorti

    https://lamarzocco.com
    https://www.rimowa.com

    Διαβάστε επίσης:
    ΑΔΑΕ: Ζητά από την ΕΥΠ τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης Ανδρουλάκη

    Eurobank: Ολοκληρώθηκαν τα έργα αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

    Χατζηδάκης για 30ετές ομόλογο: Ακόμη μία ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία



    ΣΧΟΛΙΑ