• Architecture & Design

    Το απόλυτα μίνιμαλ σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ στην Καλιφόρνια θα σας εκπλήξει

    • NewsRoom

    Η οικογένεια Καρντάσιαν – Γουέστ


    Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε το «μινιμαλιστικό ύφος» του σπιτιού στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας, το οποίο οι Axel Vervoordt και Vincent Van Duysen σχεδίασαν για αυτήν και τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

    Ανήρτησε αρκετές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram για να ανακοινώσει ότι το σπίτι θα κοσμήσει το εξώφυλλο του πασίγνωστου περιοδικού «Architectural Digest», κάτι το οποίο «πάντα ονειρευόταν» όπως επισήμανε.

    Βλέπουμε εσωτερικά σε παλ χρωματική παλέτα: περιλαμβάνουν χολ – στο οποίο η πρόσβαση είναι εφικτή με μια καμπυλωτή κλίμακα με κουπαστή – και ένα κυκλικό ξύλινο τραπέζι. Σε κάποιες φωτογραφίες διακρίνουμε μεγάλο χολ με αψιδωτό ταβάνι και παράθυρα γύρω.

    Σε άλλες, βλέπουμε γωνιά διακοσμημένη με ρουστίκ ξύλινο τραπέζι και διακοσμητικά στολίδια, ένα καθόλου ογκώδες τραπέζι φαγητού το οποίο περιβάλλεται από πάγκο με μαξιλάρια από τη μία πλευρά και ρατάν καρέκλες από την άλλη. Υπάρχει χώρος με κρεμ τοίχους, οι οποίοι «συνομιλούν» με ένα μεγάλο φωτιστικό και μια καμπυλωτή καρέκλα με σκούρα ξύλινα πόδια.

    Στο photoset φιγουράρει επίσης η μεγάλη πισίνα καθώς και το όλο ροζ υπνοδωμάτιο που σχεδιάστηκε για το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά της Κιμ και του Κάνιε, τη North West (αυτό είναι το όνομά της). Το κεφαλάρι του κρεβατιού έχει το σχήμα πεταλούδας και από τη μία και την άλλη πλευρά του στέκονται παραστάτες δύο καθρέφτες.

    Για να εορτάσει το τεύχος του Μαρτίου, το Architectural Digest ανήρτησε άλλη μία φωτογραφία του ολόλευκου δωματίου όπου θα παίζουν τα παιδιά και το οποίο είναι εξοπλισμένο με μαξιλάρια σε σχήμα ζώων που σχεδίασε η Isabel Rower.

    Η οικογένεια Καρντάσιαν – Γουέστ



    ΣΧΟΛΙΑ