• Architecture & Design

    Στα «άδυτα» του νέου «παλατιού» του Πούτιν: Η απόλυτη χλιδή στα πόδια του Ρώσου προέδρου

    • NewsRoom


    Ένα εξοχικό που αποπνέει πολυτέλεια και χλιδή διαθέτει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στα σύνορα Ρωσίας-Φινλανδίας.

    Το νέο «παλάτι» είναι ένα αρχοντικό τσαρικού τύπου – με πισίνα εσωτερική και επιχρυσωμένα πλακάκια!

    Διαθέτει πολυτελή δωμάτια και χώρους, μεταξύ άλλων σάουνα, Playroom με μπιλιάρδο, αίθουσα μελέτης με το ρωσικό έμβλημα του δικέφαλου αετού, εσωτερική πισίνα και πολλά άλλα.

    Η βίλα Sellgren εδράζει σε μια περιοχή 12 μιλίων από τα ρωσο-φινλανδικά σύνορα. Σε αυτή, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, έγιναν και ορισμένα γυρίσματα το 1987 της – σοβιετικής έκδοσης – του θρυλικού Σέρλοκ Χολμς.

    Επίσημα, μεταδίδει η Daily Mail, ανήκει σε άτομα του φιλικού περιβάλλοντος της ρωσικής προεδρίας, ωστόσο τοπικοί παράγοντες αναφέρουν πως το οίκημα ανήκει στον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο.

    villa

    villa

    villa

    villa

    Σε σχέδια 3D που διέρρευσαν φαίνεται καθαρά το εσωτερικό της βίλας, συνολικού εμβαδού 1.500 τ.μ. η οποία παραπέμπει στη περιοχή της τσαρικής αυτοκρατορίας.

    villa

    To νησί Lodochny όπου βρίσκεται η βίλα, περιφρουρείται νυχθημερόν, προκειμένου να προστατεύεται από τα «αδιάκριτα βλέμματα».

    Η βίλα Sellgren κτίστηκε αρχικά πριν τη Ρωσική Επανάσταση, και συγκεκριμένα το έτος 1913 από τον διάσημο αρχιτέκτονα της εποχής, Uno Ullberg.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το νέο iPhone θα ξεκλειδώνει με… αναγνώριση προσώπου; – Τι «νέο» αναμένεται

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις σοκ στη Γερμανία: Νοσηλευτής σκότωσε από 90 έως 180 ασθενείς επειδή… «βαριόταν»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αέρας πολυτέλειας: Στο Ναύπλιο η χλιδάτη θαλαμηγός της βασιλικής οικογένειας του Μπαχρέιν (video)



    ΣΧΟΛΙΑ