• Architecture & Design

    Η νέα σειρά επίπλων που ζωντανεύει τον μύθο των Star Wars

    star wars

    Έπιπλα εμπνευσμένα από το Star Wars


    Μια ολοκαίνουρια, πρωτότυπη σειρά επίπλων κυκλοφορεί και μπορεί να διακοσμήσει το σπίτι σας, ειδικά αν είστε λάτρης της σειράς ταινιών «Star Wars», που «έσπασε ταμεία» και έμεινε στην ιστορία ως μια από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.

    Το φρανσάιζ «Πόλεμος των Άστρων» συνεργάστηκε με τον Κένεθ Κομπόνπουε, με στόχο τη δημιουργία μιας σειράς επίπλων, εμπνευσμένης από την ιστορία των ταινιών. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τα σχέδια, τα σχήματα και τη σύνθεσή τους, τα εν λόγω έπιπλα θα προσπαθούν να αποτυπώσουν εμβληματικούς χαρακτήρες της καλτ κινηματογραφικής σειράς.

    Η κολεξιόν επίπλων, που δημιουργήθηκε από τη δημιουργική συνύπαρξη των Κένεθ Κομπόνπουε και της εταιρείας που διαχειρίζεται το φρανσάιζ «Πόλεμος των Άστρων» περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πολυθρόνες, σκαμπό και επιδαπέδια φωτιστικά.
    πολεμος των αστρων
    Έπιπλα εμπνευσμένα από το Star Wars

    Ο σχεδιαστής, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, εμπνεύστηκε από πρόσωπα των ταινιών, για να δημιουργήσει μια πολυθρόνα που μοιάζει με τη μάσκα του Νταρθ Βέιντερ ή να σχεδιάσει ένα σκαμπό που παραπέμπει στα μαλλιά του Τσιουμπάκα. Πηγή έμπνευσης της Imperial Wings Armchair είναι το «αξέχαστο» σύμβολο του στόλου της Αυτοκρατορίας, το καταδιωκτικό TIE, με τα δύο κάθετα πτερά.

    πολεμος των αστρων
    Έπιπλα εμπνευσμένα από το Star Wars

    Στα έπιπλα, τα οποία είναι φιλοτεχνημένα σε συνεργασία με την Ντίσνεϊ, χρησιμοποιούνται σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες, σε συνδυασμό με φιλιππινέζικες παραδοσιακές τεχνικές. «Επιθυμούσαμε να ενσωματώσουμε στο design την ουσία του κάθε χαρακτήρα από το «Πόλεμος των Άστρων» και να παραμείνουμε πιστοί στην αισθητική μας και τη χειροτεχνική διαδικασία δημιουργίας», υπογράμμισε ο Κομπόνπουε.

    πολεμος των αστρων
    Έπιπλα εμπνευσμένα από το Star Wars
    Ξαναφανταστήκαμε το σύμπαν του «Πολέμου των Άστρων» μέσα από τον φακό του Φιλιππινέζου τεχνίτη. Το να βρούμε την ισορροπία ήταν μια μικρή πρόκληση, αλλά ήταν και μεγάλη διασκέδαση», πρόσθεσε.

    Η κολεξιόν έκανε ντεμπούτο στη νοτιανατολική Ασία, πριν παρουσιαστεί στις ΗΠΑ τον Μάιο. «Για εμάς, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να φέρουμε τις ιστορίες πιο κοντά στους θαυμαστές, επιτρέποντάς τους να συνδεθούν, με μοναδικό τρόπο, με το «Πόλεμος των Άστρων» και να φέρουν σπίτι τους τις αγαπημένες τους ιστορίες και χαρακτήρες», εξομολογήθηκε η Βερόνικα Καμπαλίναν, μάνατζερ της Ντίσνεϊ στις Φιλιππίνες.

    Έπιπλα εμπνευσμένα από το Star Wars
    Έπιπλα εμπνευσμένα από το Star Wars



    ΣΧΟΛΙΑ