• LIFE&STYLE

    Star Wars μανία και στα… μαλλιά


    Μία νέα μανία κατακλύζει τα social media και ιδιαίτερα το Instagram ύστερα από την ανακοίνωση της διεξαγωγής ενός διαγωνισμού περίτεχνων hairstyles εμπνευσμένων από τον ”Πόλεμο των Άστρων”.
    Η σειρά ταινιών επιστημονικής φαντασίας γραμμένη από τον Τζορτζ Λούκας δημιούργησε ένα φαινόμενο ποπ κουλτούρας το οποίο γέννησε 6 ταινίες και μια εκτενή λίστα από βιβλία, κόμικς, ηλεκτρονικά παιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές, παιχνίδια, φιγούρες και γενικώς έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από τη ταμπέλα Star Wars (Ο Πόλεμος των Άστρων).

    star-wars-wallpaper-12

    Αυτή τη φορά το ”φάντασμα” του Star Wars κατόρθωσε να εισβάλει και στα… κομμωτήρια, προκαλώντας τους πιο τολμηρούς κομμωτές να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για το καλύτερο χτένισμα – βαφή μαλλιών εμπνευσμένο από τους ήρωες των ταινιών.

    Συγκεκριμένα προς τιμήν της νέας ταινίας ”Star Wars: The Force Αwakens” oι γκουρού της κομμωτικής πήραν τα πινέλα και τα ψαλίδια τους και επιδόθηκαν σε τεχνοτροπίες με διαστημική ”πνοή” συνοδεύοντας της φωτογραφίες που ανήρτησαν με το hashtag, #StarWarsPopLocks.

    Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Αnya Goy που ειδικεύεται στο χρώμα μαλλιών ενώ είναι συγγραφέας ενός βιβλίου με την ονομασία ”rainbow-colored hair”.

    star1

    Ωστόσο εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το δημιούργημα της Mishele DiMaria με ένα χτένισμα που φωσφορίζει στο σκοτάδι.

    Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

    star3

    star2

    star5

    star6



    ΣΧΟΛΙΑ