• Architecture & Design

    Φαρέλ Γουίλιαμς: Το νέο του ξενοδοχείο στο Μαϊάμι θυμίζει ταινίες του Γουές Άντερσον

    • NewsRoom


    Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός και παραγωγός ταινιών, Φαρέλ Γουίλιαμς και ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, Ντέιβιντ Γκρούντμαν παρουσιάζουν το ξενοδοχείο Goodtimes στο θέρετρο Miami Beach.

    Η διαμονή στο παραθαλάσσιο συγκρότημα 266 δωματίων είναι σαν να βρίσκεστε σε ταινία του Γουές Άντερσον εξηγεί ο Γουίλιαμς. «Έχει καλή ατμόσφαιρα, καλή ενέργεια, καλό κάρμα, καλό φαγητό, καλή μουσική, καλό περιβάλλον, καλές δονήσεις», δήλωσε ο τραγουδιστής στο περιοδικό Vogue. Το αποκαλούμε πνευματικό Wi-Fi», πρόσθεσε.

    Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κάπως αγνοημένη λεωφόρο Ουάσιγκτον, στη νότια παραλία του Μαϊάμι. «Με έναν περίεργο τρόπο, η περιοχή μου θυμίζει λίγο το Γουίλιαμσμπεργκ, πριν γίνει το Γουίλιαμσμπεργκ», σημειώνει ο υπεύθυνος ανάπτυξης ακινήτων, Έρικ Μπιρνμπάουμ, ο οποίος συμμετέχει στην επένδυση.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hotel Culture (@thehotelculture) στις

    «Τα μέρη που ήταν καταπληκτικά κάθε φορά έχουν πάντα μια μεγάλη πιθανότητα να είναι εκπληκτικά ξανά, γιατί υπάρχει κάτι στην ενέργεια αυτού του γεωγραφικού πλάτους και γεωγραφικού μήκους όπου βρίσκεται το Goodtime που λειτουργεί θετικά», προσθέτει.

    Το επταώροφο κτίριο διαθέτει λευκούς κίονες και ένα διάδρομο με διακόσμηση από γυαλί, τον οποίο έχει επιμεληθεί ο αρχιτέκτονας τοπίου, Ρέιμοντ Τζανγκλς. Στο εσωτερικό, ο διακοσμητής εσωτερικών χώρων Κεν Φαλκ πρόσθεσε την περίτεχνη πινελιά του. «Νομίζω ότι όταν βλέπετε όλους τους χώρους μαζί, υπάρχει κάτι που αισθάνεστε ότι θα μπορούσε να είναι από τον 19ο αιώνα, συνδυασμό Dolce Vita του Μεσαίωνα με μια δόση αισιοδοξίας της δεκαετίας του 1980», ανέφερε.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dreamscape Companies (@dreamscapecos) στις

    Με τριώροφο κατάστρωμα πισίνας σαλόνι στο λόμπι, εστιατόριο, υπαίθριο χώρο προπόνησης, στούντιο ηχογραφήσεων και καταστήματα 4.180 τμ, το πολυαναμενόμενο ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια τοποθεσία που φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως η «Art Basel».

    Το Goodtimes Hotel αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2021.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ