• Architecture & Design

    Azurine: Μία υπερπολυτελής βίλα στο «εκρηκτικό» νησί της Ίου

    • Μαρία Μπότη


    Το Azurine αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο σε ένα όμορφο νησί των Κυκλάδων, την Ίο.

    Η Ίος, ένα μικρό νησί ανάμεσα στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, διαθέτει φυσική ομορφιά και εξαιρετικά όμορφες παραλίες. Ένας αποκλειστικός και δελεαστικός συνδυασμός ηρεμίας και διασκέδασης. Αυτός ο αυθεντικός προορισμός προβάλλει το απέραντο φυσικό κάλλος και την απεριόριστη φιλοξενία του, μαγνητίζοντας κάθε επισκέπτη.

    Το Azurine είναι μια εξαιρετική μοντέρνα βίλα, 660 τ.μ., με υπέροχη πανοραμική θέα στο κυκλαδίτικο τοπίο και απέχει μόλις 1,7 χλμ. από την χώρα της Ίου.

    Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού περίπου 500 τ.μ. που περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα και μπαρ.

    Επιπλέον διαθέτει πέντε ευρύχωρα υπνοδωμάτια που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, είναι φωτεινά και φυσικά έχουν απέραντη θέα στο γαλάζιο.

    Τα μπάνια – συνολικά έξι – είναι αρκετά μίνιμαλ και βασίζονται σε γκρι και καφέ αποχρώσεις.

    Όλοι εσωτερικοί χώροι αποπνέουν κομψότητα και στυλ, βασίζονται σε πέτρα και ξύλο, ενώ οι αποχρώσεις των επίπλων και των διακοσμητικών είναι φυσικές.

    Σε όλο το μήκος του σπιτιού υπάρχει μια σκεπαστή βεράντα με θέα στην πισίνα, η οποία διαθέτει ξαπλώστρες και άνετα καθιστικά σε όλο το μήκος.

    Αυτά φυσικά, φαίνονται από κάθε εσωτερικό χώρο του σπιτιού, καθώς τα παράθυρα εκτείνονται από τοίχο σε τοίχο, προσφέροντας απλόχερα ειδυλλιακά τοπία.

    Εκτός από τους παραπάνω χώρους, το Azurine περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για άθληση, δωμάτιο πλυντηρίων και γκαράζ δύο αυτοκινήτων.

    Ο εξωτερικός χώρος της βίλας «μαγεύει», καθώς η πισίνα υπερχείλισης ενώνεται με την θάλασσα στον ορίζοντα. Από το πρωί έως το βράδυ η θέα είναι καθηλωτική. Επιπλέον, η πολυτελής βίλα έχει κατασκευαστεί για να το απολαμβάνετε όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς είναι ένα σπίτι υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

    Το Azurine σχεδιάστηκε με στόχο ο οικοδεσπότης και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν απέραντο γαλάζιο και να έρχονται σε επαφή με το περιβάλλον. Είναι ένα υπερπολυτελές σπίτι στην καρδιά του Αιγαίου, μέσα σε ένα τοπίο φυσικής ομορφιάς.

    Διατίθεται προς πώληση από τη Sotheby’s International Realty και περιμένει τον επόμενο οικοδεσπότη να ανακαλύψει μαζί του τη μοναδική κυκλαδίτικη εμπειρία που προσφέρει η Ίος.

    Διαβάστε επίσης:

    Ένα σπίτι… monocabin προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στη Ρόδο!

    Άνδρος: Δύο κατοικίες με ένα θέατρο σε ένα κυκλαδίτικο τοπίο



    ΣΧΟΛΙΑ