• Architecture & Design

    Αποκτήστε τη βίλα των ονείρων σας στο Πόρτο Χέλι με €6.500.000

    • NewsRoom


    Ένα νέο πρότυπο, σε ό,τι αφορά τις εξοχικές και παραθεριστικές ιδιόκτητες κατοικίες, δημιουργεί η Aman Residences, διαθέτοντας βίλες με απόλυτη ιδιωτικότητα, μεγάλους χώρους και σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Με τον τρόπο αυτό, η Aman Residences δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να γνωρίσει έναν νέο προορισμό και τον πολιτισμό του με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο, εξασφαλίζοντάς του, παράλληλα, μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

    Μέσα από την ιστοσελίδα www.sothebysrealty.com, η Aman Residences παρουσιάζει όχι μόνο τα έτοιμα ακίνητα που διαθέτει προς πώληση, αλλά καλεί και τους ενδιαφερόμενους να συνεργαστούν, εφόσον το επιθυμούν, με γνωστούς αρχιτέκτονες με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία, προκειμένου να αποκτήσουν μία ολοκαίνουργια κατοικία, η οποία θα φέρει τη δική τους, προσωπική, σφραγίδα.

    Όλα αυτά στο εντυπωσιακό συγκρότημα του Amanzoe 4, στο πανέμορφο Πόρτο Χέλι, το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή θέα στην ευρύτερη περιοχή του Αργοσαρωνικού κόλπου, αλλά και προς το νησί των Σπετσών. Οι βίλες είναι διαθέσιμες και προς ενοικίαση, προσφέροντας πλήρη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του θερέτρου.

    Το αφοσιωμένο προσωπικό του Amanzoe 4 θα φροντίζει για όλες τις ανάγκες των επισκεπτών, υποστηριζόμενο από όλη την ομάδα του θερέτρου, διασφαλίζοντας μια ονειρική διαμονή για τους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες. Είτε επιλέξετε ένα ιδιωτικό δείπνο στο χώρο διαμονής σας είτε να οργανώσετε μια δεξίωση για τους φίλους και την οικογένειά σας είτε να απολαύσετε ένα οικογενειακό δείπνο με τα παιδιά σας, το διακριτικό προσωπικό προσπαθεί πάντα να κάνει την εμπειρία σας αξέχαστη.

    Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την αποκλειστική χρήση του Amanzoe Beach Club. Το Beach Club βρίσκεται σε έναν πανέμορφο κόλπο με πεντακάθαρα νερά και απέχει μόλις οκτώ λεπτά με το αυτοκίνητο από το θέρετρο. Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ποδήλατο διανύοντας μια γραφική διαδρομή. Το Beach Club προσφέρει αναψυκτικά, ειδικό χώρο για φαγητό, παιδική πισίνα, επιπλέον χώρους χαλάρωσης, καθώς και δύο πισίνες όπως και εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ.

    Κοντά στη μεγάλη εξωτερική βεράντα υπάρχει το κεντρικό εστιατόριο, που είναι ένας ευάερος, αλλά και ζεστός χώρος, ο οποίος οριοθετείται, στις τρεις πλευρές του, από μεγάλες πόρτες (από το δάπεδο μέχρι την οροφή), οι οποίες μπορούν να ανοίξουν τις ζεστές μέρες για ακόμη καλύτερη θέα προς τη θάλασσα. Το χαλαρωτικό σαλόνι με το κεντρικό μπαρ είναι ο ιδανικός χώρος για ένα απεριτίφ ή ένα ελαφρύ γεύμα, ενώ το Pool Restaurant είναι το ιδανικό μέρος για φαγητό όλη την ημέρα.

    Το βραβευμένο Amanzoe Spa περιλαμβάνει εννέα αίθουσες (τέσσερις αίθουσες για ζευγάρια, μία αίθουσα ταϊλανδικού μασάζ, δύο εξωτερικούς χώρους, μία πισίνα Watsu, δωμάτια για μανικιούρ/πεντικιούρ και αποτρίχωση) και κομμωτήριο. Όλα προσφέρουν την πιο απολαυστική, ήρεμη και χαλαρωτική εμπειρία.

    Η τιμή πώλησης κάθε βίλας ξεκινάει από €6.500.000.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μία εντυπωσιακή πολυτελής κατοικία με πισίνα στα Βόρεια Προάστια (13 pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετατροπή κάναβας σε πανέμορφο νησιώτικο σπίτι στη Φοινικιά Σαντορίνης (10 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μια πραγματικά εντυπωσιακή κατοικία τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά στα Χανιά (16 pics)



    ΣΧΟΛΙΑ