• City Stories

    2+1 μουσικές προτάσεις με ελεύθερη είσοδο για το βράδυ της Παρασκευής

    Generic_SNFCC_Leonidas Kalpaxidis


    Για αυτή την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018, σας έχουμε τρεις διαφορετικές μουσικές προτάσεις. Η καθεμία απ’ αυτές έχει τη δική της χάρη και απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό, οπότε παρακάτω θα βρείτε μουσικές εκδηλώσεις για όλα τα γούστα. Πρόκειται για μια μεγάλη συναυλία του γνωστού σε όλου μας Πασχάλη, που θα μας ταξιδέψει στο παρελθόν και σε νοσταλγικά χρόνια, για μια συναυλία με φρέσκο ήχο από την Ειρήνη Σκυλακάκη και τον George Gaudy, Έλληνες που τραγουδούν σε αγγλόφωνο στίχο και ένα ξέφρενο πάρτυ της μουσικής ιστοσελίδας Avopolis.gr για τα 22 χρόνια της! Δείτε παρακάτω:

    1. Πασχάλης live στο Άλσος Περιστερίου

    Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, ώρα 20.30, στο Άλσος Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία “Σε λένε το κορίτσι του Μάη” με τον Πασχάλη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της έκθεσης “Φυτά & Κήπος”.

    Ο Πασχάλης με την μπάντα του σε ένα πάρτυ με αγαπημένα τραγούδια από τους Olympians μέχρι σήμερα: Ο τρόπος, Το σχολείο, Ο Αλέξης, Το μπαράκι, Παραδώσου λοιπόν, Αν μια μέρα σε χάσω, Μάθημα σολφέζ, Είσαι το ταίρι μου, κ.α.

    Πότε:
    Παρασκευή 11 Μαΐου 2018
    20.30

    Πού:
    Άλσος Δήμου Περιστερίου
    Αγίου Βασιλείου 62, Περιστέρι

    Πληροφορίες

    Είσοδος ελεύθερη

    Πασχάλης live στο Άλσος Περιστερίου

    2. George Gaudy & Irene Skylakaki στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

    Ο George Gaudy και η Ειρήνη Σκυλακάκη μετά από ώρες συζητήσεων και ανταλλαγής ιδεών στο Λονδίνο, επιστρέφουν στην Ελλάδα, για να παρουσιάσουν τις νέο τους υλικό σε μια διπλή συναυλία.

    Τον τρίτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο Matterless και εντονότερο το ηλεκτρονικό στοιχείο, τραγούδια από τους δύο προηγούμενους προσωπικούς της δίσκους Wrong Direction και Before Dawn, αλλά και επιλεγμένες διασκευές αγαπημένων της καλλιτεχνών θα παρουσιάσει η Ειρήνη Σκυλακάκη.

    Με νέο ήχο και την υπογραφή του Βρετανού παραγωγού Danton Supple (Coldplay, Soulsavers, Ian Brown, Morrissey, Patti Smith, The Doves) η Ειρήνη επιστρέφει στην Αθήνα, πλαισιωμένη από διακεκριμένους Έλληνες μουσικούς σε ένα ιδιαίτερο σχήμα. Ο George Gaudy θα παρουσιάσει το νέο του EP The world (to me)/The sunshine kid το οποίο θα κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και Αγγλία πριν τη συναυλία στο ΚΠΙΣΝ, πλαισιώνοντάς το με τη παλαιότερη μουσική του, όπου ακούγονται επιρροές από την Jazz έως την ψυχεδελική rock και από την κλασσική μουσική ως τη Folk.

    Irene Skylakaki band:
    Τρύφων Κουτσουρέλης, πλήκτρα
    Γιώργος Παναγιωτόπουλος, βιολί Μιχάλης Πορφύρης, τσέλο
    Ιάσονας Βούλγαρης, κιθάρα
    Γιάννης Λαμπρόπουλος, ήχος

    Πότε:
    Παρασκευή 11 Μαΐου 2018
    21.00

    Πού:
    Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
    Πανοραμικά Σκαλιά
    Λεωφόρος Συγγρού 364, Καλλιθέα

    Πληροφορίες

    Είσοδος ελεύθερη

    3. Πάρτυ: 22 Χρόνια Avopolis στο Ρομάντσο

    Tο Avopolis γιορτάζει 22 χρόνια ζωής με live από τους Sillyboy’s Ghost Relatives (και special guest την Σtella), S.W.I.M., Sworr. και DJ sets από τους Lilis Bros, Chevy & Mr.Z, Blue Lagoon.

    Πέρασαν 3 χρόνια από το τελευταίο party του Avopolis.gr και 22 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου και δημοφιλέστερου ελληνικού μουσικού site, το οποίο επισκέπτονται πάνω από 700.000 μοναδικοί χρήστες το μήνα. Δεκάδες χιλιάδες άρθρα για τη μουσική και το σινεμά, τεράστιες αλλαγές στη μουσική βιομηχανία και στον τρόπο που απολαμβάνουμε τη μουσική – το Avopolis Music Network ήταν και είναι εκεί για να τις καταγράψει σε όλα τα format: Avopolis.gr, Avopolisradio.gr και Sonik. Την Παρασκευή 11 Μαΐου λοιπόν, γιορτάζουμε με ένα μεγάλο party στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, στο κέντρο της Αθήνας) ), με την υποστήριξη του Jameson Irish Whiskey. Με live εμφανισεις, DJ sets, special events, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.

    Πότε:
    Παρασκευή 11 Μαΐου 2018
    20.00

    Πού:
    Ρομάντσο
    Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

    Πληροφορίες

    Είσοδος: Δωρεάν, με εγγραφή στο http://party.avopolis.gr Εκτυπώνετε την πρόσκληση που θα σας αποσταλεί ή την κρατάτε στο κινητό σας και εξασφαλίζετε τη δωρεάν είσοδό σας στον χώρο, τη συμμετοχή σας στην κλήρωση για τη δωρεάν συλλεκτική τσάντα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέσσερις εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο που ξεκινούν αυτή την Παρασκευή (11 Μαΐου 2018)



    ΣΧΟΛΙΑ