• Business

    Zeus International: Εξαγορά τριών ξενοδοχείων στο Βουκουρέστι

    σιγανος

    Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International


    Ο όμιλος της Zeus International, ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση εξαγοράς και απόκτησης τριών ξενοδοχείων στη Ρουμανία.

    Στο Βουκουρέστι, στο «Παρίσι των Βαλκανίων», γύρω από τους κήπους του Cismigiu κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης (Centru Vechi), αλλά και στην καρδιά της πολιτιστικής & εμπορικής περιοχής, βρίσκονται τα ξενοδοχεία Central, Venezia και Opera.

    Τα ξενοδοχεία Central & Opera, τα οποία χτίστηκαν κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου είναι κοντά στα πιο διάσημα αξιοθέατα της περιοχής, όπως το Μέγαρο του Κοινοβουλίου (πρώην «Παλάτι του Λαού»), το Ρουμανικό Αθήναιον και το πρώην βασιλικό παλάτι στην Πλατεία Επανάστασης, το οποίο λειτουργεί πλέον ως Εθνικό Μουσείο Τέχνης.

    Το ξενοδοχείο Venezia, αποτελεί ιστορικό μνημείο τέχνης και πολιτισμού το οποίο χτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, ένα διατηρητέο κτήριο το οποίο βρίσκεται στην ιστορική πλατεία του Mihail Kogălniceanu (ιδρυτή της σύγχρονης Ρουμανίας).

    Η Zeus International, έπειτα από μία εξαιρετικά επιτυχημένη διαχείριση των τριών αυτών ξενοδοχείων από τον Σεπτέμβριο του 2015, όπου 8πλασίασε το GOP προέβη στην εξαγορά τους. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη νέα επενδυτική πρωτοβουλία και την αύξηση του χαρτοφυλακίου της ΖΕΥΣ» ανέφερε ο κ. Χάρης Σιγανός Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας και πρόσθεσε ότι «αποσκοπούμε στην ανάδειξη της παρουσίας μας στον τομέα των ξενοδοχείων και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον Ευρωπαϊκό χώρο, εστιάζουμε στις προοπτικές αύξησης της κερδοφορίας και παραμένουμε αισιόδοξοι πως αυτη μας η επένδυση στην Ρουμανία θα
    είναι ιδιαίτερα επιτυχής».

    Ο όμιλος θα δρομολογήσει άμεσα επένδυση εκτενούς ανακαίνισης των κτιρίων ώστε να αναδειχθούν σε κορυφαία Boutique Hotel της Ρουμανίας.

    Διαβάστε επίσης

    Χάρης Σιγανός (Zeus): «Εκτελούμε έργα 100 εκατ. σε νέα ξενοδοχεία – Στοίχημά μας η ανάδειξη της ελληνικής ξενοδοχίας»



    ΣΧΟΛΙΑ