• Business

    Ξεκίνησαν έλεγχοι για τυχόν short θέσεις του QCM σε ελληνικές μετοχές

    • NewsRoom

    Gabriel Grego, QCM


    Άμεσοι έλεγχοι ξεκίνησαν προκειμένου να διαπιστωθεί αν το αμερικανικό fund QCM διατηρεί θέσεις short στην ελληνική αγορά.

    Όλα αυτά καθώς το fund του Gabriel Grego έχει δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να ξαναχτυπήσει ελληνικό «στόχο» δύο χρόνια μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των Folli Follie.

    Σε εκείνη την περίπτωση, το αμερικανικό fund είχε πάρει short θέσεις στην εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Κουτσολιούτσου. Στην προκειμένη περίπτωση και σύμφωνα με πληροφορίες, η εποπτική Αρχή της Κεφαλαιαγοράς «χτενίζει» επισταμένα τις ανοικτές short θέσεις που υπάρχουν στην αγορά.

    Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί κινήσεις από την πλευρά του QCM. Χωρίς όμως αυτό να είναι και τελεσίδικο καθώς κανένας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα δεδομένα στην πορεία των ελέγχων.

    Εν τέλει, η κατάσταση συναγερμού έληξε καθώς το QCM έστρεψε τα πυρά του στην Akazoo, βάζοντας τέλος σε κάθε είδους φήμες και σενάρια που ενέπλεκαν διάφορες εισηγμένες στην ελληνική αγορά εταιρείες.



    ΣΧΟΛΙΑ