• Wilson Shift 99 V1

    Business

    Wilson Shift 99 V1: Η ρακέτα που θ’ αλλάξει το παιχνίδι σου

    • NewsRoom

    Στο τένις, τίποτα δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη: από τη στιγμή που πατάς το πόδι σου στο court, όλα μπορούν να επηρεάσουν το αν θα βγεις με τη νίκη ή όχι. Η Wilson όχι απλά το ξέρει, αλλά φροντίζει να σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι: τον κορυφαίο και άρτια σχεδιασμένο εξοπλισμό. Η τελευταία μάλιστα προσθήκη στον αστερισμό των ρακετών της, ξεπερνάει κάθε σου προσδοκία.

    Η Wilson Shift 99, ήρθε για να σε κερδίσει με τις προδιαγραφές της -και για να σε βοηθάει να κερδίζεις πιο άνετα. Είναι ένα μοντέλο για παίκτες μεσαίου και προχωρημένου επιπέδου, που αναζητούν μια ρακέτα με εξαιρετικό spin και μεγάλη ευελιξία. Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών της όμως -και κυρίως τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν- την κάνουν ελκυστική σε ένα ευρύτερο φάσμα παικτών. Ένα απόλυτα λογικό αποτέλεσμα, μιας και στο σύνολό της η συλλογή Shift V1 δημιουργήθηκε και βελτιστοποιήθηκε με βάση μια πρωτοποριακή προσέγγιση: το feedback αθλητών κάθε επιπέδου απ΄ όλο τον κόσμο.

    Στον πυρήνα της, διαθέτει την πιο πρόσφατη, πατενταρισμένη καινοτομία των W|Labs, των εργαστηρίων δηλαδή της Wilson: την τεχνολογία Arc 3D, που επιτρέπει στο πλαίσιο να είναι πλευρικά ευέλικτο για να βελτιστοποιεί το spin, ενώ παραμένει άκαμπτο για τη μέγιστη δύναμη.

    WILSON SHIFT v1
    WILSON SHIFT v1

    Όσο για τα υπόλοιπα τεχνικά της χαρακτηριστικά, εφαρμόζουν τέλεια στη λογική του σχεδιασμού της. Η ελάχιστα μικρότερη κεφαλή της (639 cm² αντί για 645 cm²) σου προσφέρει περισσότερο έλεγχο, χωρίς να χάνεις σε ένταση. Η διάταξη των χορδών 16×20 παρέχει εξαιρετικό σπινάρισμα -με την 20η οριζόντια χορδή να ενισχύει επιπλέον τον έλεγχο- ενώ τα 300 γραμμάριά της και το κέντρο βάρους της στα 31,5 cm, ολοκληρώνουν άρτια το αποτέλεσμα: την απόλυτη ρακέτα για ένα πιο ευέλικτο, αλλά εξίσου δυναμικό παιχνίδι.

    Τέλος, η καινοτομία δεν εξαντλείται στον σχεδιασμό της, αλλά βρίσκει εφαρμογή και στα υλικά της: από το cap και το bumper που είναι φτιαγμένα από φυτικές ύλες, μέχρι τα κατασκευασμένα από την Agriplast grommets από ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό πολυμερές.

    Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μπεις στο γήπεδο κρατώντας τη Shift 99 V1, ξέρεις πως το παιχνίδι σου δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Έχεις στα χέρια σου τη ρακέτα του μέλλοντος, και αυτό είναι αρκετό για ν’ αλλάξουν όλα.