• Business

    Weber Shandwick: Αναδείχθηκε «Global agency της δεκαετίας» στα SABRE Awards 2020

    • NewsRoom

    Δημήτρης Μιχόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Weber Shandwick


    H Weber Shandwick αναδείχθηκε «Global agency της δεκαετίας» στα PRovoke Global SABRE Awards, κορυφαίο διαγωνισμό που αναδεικνύει τη δημιουργικότητα των projects και τα PR agencies από όλο τον κόσμο.

    Κάθε χρόνο, η ομάδα του PRovoke διεξάγει μια ολοκληρωμένη έρευνα που περιλαμβάνει περισσότερες από 500 αιτήσεις βραβείων από agencies και συναντήσεις με κορυφαίες εταιρείες PR σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας τα «Agencies της Χρονιάς» για κάθε περιοχή αλλά και παγκοσμίως.

    Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η Weber Shandwick έχει κερδίσει 13 τίτλους PRovoke Agency of the Year στη Βόρεια Αμερική, τις περιοχές EMEA, Asia-Pacific, Λατινικής Αμερικής καθώς και παγκόσμιες διακρίσεις.

    Το PRovoke εξήρε την Weber Shandwick για την «ηγετική της παρουσία στον κλάδο και ιδιαίτερα για τον ρόλο της στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης, για την έγκαιρη και αποτελεσματική αξιοποίηση των paid και owned channels και για την επένδυσή της στα data και analytics».

    Το 2020, η Weber Shandwick αναδείχθηκε επίσης ως το «PRWeek U.S. Large Agency της Χρονιάς», «PRWeek Purpose Agency της Χρονιάς» και ήταν η μόνη εταιρεία επικοινωνιών που συγκαταλέχθηκε στο top-10 του Ad Age Agency A-list.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ