• Business

    Watt & Volt: Ενδιαφέρον για επενδύσεις σε ΑΠΕ- Στους 200.000 οι πελάτες της

    Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος WATT+VOLT


    Το ενδεχόμενο να επεκτείνει τη δραστηριότητά της, από την προμήθεια και στην παραγωγή ενέργειας, διερευνά σύμφωνα με πληροφορίες η Watt & Volt,  και ειδικότερα εξετάζει την επέκταση στην παραγωγή Ανωνεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι συζητήσεις αφορούν τη συμμετοχή της σε ευρύτερο επενδυτικό σχήμα που θα αποκτήσει ΑΠΕ, ώστε να εξασφαλίσει μια ακόμη δραστηριότητα, την παραγωγή ενέργειας, η οποία θα λειτουργεί αντισταθμιστικά στη δραστηριότητα της εμπορίας.

    Την ίδια στιγμή, αναφέρουν οι πληροφορίες, καθώς η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ είναι το μέλλον, αν τελικά ολοκληρωθεί η απόκτηση συμμετοχής σε Ανανεώσιμα, θα αποτελεί μια καλή επένδυση για το μέλλον.

    Η Watt & Volt, δραστηριοποιείται από το 2011 στην αγορά ενέργειας και για το 2020 αναμένει, σύμφωνα με πληροφορίες, έσοδα πάνω από 200 εκατ. ευρώ από μια πελατειακή βάση 200.000 πελατών. Από το πελατολόγιό της το μεγαλύτερο μέρος, το 70%, αποτελούν οι οικιακοί πελάτες και το υπόλοιπο μέρος είναι κυρίως επαγγελματικά τιμολόγια.

    Το 2019 τα έσοδα της εταιρείας ήταν 200 εκατ. ευρώ, από  150 εκατ. ευρώ το 2018, ενώ στρατηγική της εταιρείας, αποτελεί η συστηματική αύξηση του πελατολογίου της.

    Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 45 καταστήματα Watt & Volt, ενώ τα σχέδια επέκτασης των σημείων της σε όλη την Ελλάδα, αν και παραμένουν, προχωρούν με αργότερους ρυθμούς λόγω της πανδημίας.

    Επίσης η εταιρεία, δίνει έμφαση στην ηλεκτροκίνηση, αναπτύσσοντας μέσω συνεργασιών, δίκτυο φόρτισης οχημάτων, το οποίο εκτιμάται ότι το 2021 θα απαρτίζεται από 100 σημεία. Συνεργάζεται και με την εφαρμογή Chargespot η οποία δίνει τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να εντοπίσει τα σημεία φόρτισης και να κάνει “κράτηση” για τη φόρτισή του.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     



    ΣΧΟΛΙΑ