ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να παρθούν άμεσα μέτρα στο λιμάνι της Πάτρας ζητά η ναυτιλιακή εταιρεία Grimaldi, σχετικά με τους μετανάστες και την εφαρμογή των διεθνών κανόνων ασφαλείας, από τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών.
Η εταιρεία τα πλοία της οποίας εκτελούν δρομολόγια από την αχαϊκή πρωτεύουσα στην Ιταλία επιβεβαιώνει πως ότι εστάλη σχετική επιστολή στον ΟΛΠΑ με την οποία καλούν τη διοίκηση του οργανισμού να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να υπάρξει περιφρούρηση στο Λιμάνι.
Στην επιστολή αφήνεται να εννοοηθεί ότι αν δεν ληφθούν μέτρα θα υπάρξουν αντιδράσεις μέχρι του σημείου της απόσυρσης των πλοίων της ιταλικής εταιρείας από το λιμάνι της Πάτρας.
Όπως επισημαίνεται, η εταιρεία αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα με τις ιταλικές αρχές και γι’ αυτό ζητάει να ληφθούν μέτρα.
Η εταιρεία Grimaldi μαζί με την Minoan Lines αριθμεί 13 πλοία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Αλαφούζος: Δυνατό deal για νεότευκτο της Kyklades Maritime
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φ. Εμπειρίκος: Business με ελληνική ναυτιλιακή για την Aeolos και αγορά τάνκερ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Χατζηπατέρας: Η Dorian LPG επενδύει στο μέλλον των ναυτιλιακών καυσίμων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Δήμητρα Κούστα στην πρεμιέρα της Βίσση (video)
- Economist: Η λίστα των οικονομιών με τις υψηλότερες επιδόσεις το 2025 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- ΕΤΑΔ: Υπογραφή σύμβασης μίσθωσης με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το κτήριο του Δημαρχείου
- Gov.gr: Ετήσια εξοικονόμηση 312 εκατ. από την ψηφιοποίηση 20 υπηρεσιών – Απόλυτα ικανοποιημένο το 76% των πολιτών