ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Μετά από παρατήρηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δημοσιοποιούμε την έκθεση διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων της εταιρίας μας, από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μαζί με την Έκθεση ευρημάτων από την εκτέλεση προσυμφωνημένων διαδικασιών επί της Έκθεσης Διάθεσης Αντληθέντων Κεφαλαίων Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, της εταιρίας COMPASS Ορκωτοί Ελεγκτές και Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Μ.ΙΚΕ (ΑΜ ΣΟΕΛ: 198, ΑΜ ΕΛΤΕ: 69)”, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΒΙΣ.
Διαβάστε επίσης
Sato: Δεν έγινε αποδεκτό το πλάνο εξυγίανσης – Στις 28 Μαρτίου η έφεση
Nvidia: Ξεπέρασε για πρώτη φορά σε κεφαλαιοποίηση τα 2 τρισ. δολάρια
Trastor: Απέκτησε κέντρο Logistics στη Μάνδρα Αττικής έναντι €7,02 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρόδος: Δύο γυναίκες νεκρές σε τροχαίο δυστύχημα
- Δένδιας: Αύριο θα υποδεχθεί στην Αθήνα τον υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
- Axios: Η Κούβα προμηθεύτηκε 300 στρατιωτικά drones και σχεδιάζει επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους
- Europe Gulf Forum: Ομιλία Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και Θοδωρή Κυριακού, Προέδρου του Ομίλου Antenna & του Europe Gulf Forum
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.