Ελεύθερος αφέθηκε μετά την σημερινή απολογία του ο γενικός διευθυντής του εργοστασίου της Βιολάντα.

Ο γενικός διευθυντής του εργοστασίου της Βιολάντα και ο προϊστάμενος παραγωγής απολογήθηκαν σήμερα για τις κατηγορίες της άμεσης συνέργειας σε έκρηξη με δόλο, της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

1

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο γενικός διευθυντής αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα, Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης, παραμένει προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές καθώς αντιμετωπίζει και το κακούργημα της έκρηξης με ενδεχόμενο δόλο, για την απώλεια πέντε εργαζομένων γυναικών στο εργοστάσιο της Βιολάντα τον περασμένο Ιούνιο.

Διαβάστε επίσης:

Coca Cola: Ο Σταύρος Παντάζαρης διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τιταν

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Τέλος» οι Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Μπουντούρης

Novo Nordisk: Παραχωρεί θεραπεία για το Πάρκινσον σε startup AI που υποστηρίζεται από τον Ζούκερμπεργκ