• Business

    Trump Media: Καθαρές ζημιές 58,2 εκατ. δολάρια το 2023 – Κατρακυλά η μετοχή

    • NewsRoom
    Ντόναλντ Τραμπ

    Ντόναλντ Τραμπ


    Βουτιά 24% καταγράφει τη Δευτέρα η μετοχή της  Trump Media & Technology Group, καθώς η μητρική εταιρεία της πλατφόρμας Truth Social απογοήτευσε τους επενδυτές με τα αποτελέσματα για το 2023 που δημοσίευσε, λίγες ημέρες μετά την εισαγωγή της στη Wall Street.

    Η εταιρεία του Ντόναλντ Τραμπ παρουσίασε καθαρή ζημία 58,2 εκατ. δολ. το 2023, σε σύγκριση με καθαρά κέρδη 50,5 εκατ. δολάρια έναν χρόνο νωρίτερα, αν και τα έσοδά της ήταν στα 4,13 εκατ. δολ. πέρυσι, από 1,47 εκατ. δολ. το 2022.

    Παράλληλα, η εταιρεία ανέφερε πως η διοίκηση είχε «ουσιώδεις αμφιβολίες ότι η TMTG θα έχει επαρκή κεφάλαια για να καλύψει τις υποχρεώσεις της, καθώς αυτές καθίστανται απαιτητές, συμπεριλαμβανομένων των υποχρεώσεων που σχετίζονται με γραμμάτια που είχαν εκδοθεί προηγουμένως από την TMTG».

    Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναμένει να καταγράψει λειτουργικές ζημίες και αρνητικές ταμειακές ροές από τις δραστηριότητες για το άμεσο μέλλον, καθώς εργάζεται για να επεκτείνει τη βάση των χρηστών της.

    Η μετοχή της εταιρείας είχε ξεκινήσει την πρώτη της ημέρα διαπραγμάτευσης στη Νέα Υόρκη με ένα +16%, ωστόσο παρουσιάζει έντονες διακυμάνσεις τις επόμενες ημέρες.

    Διαβάστε επίσης

    Χατζηδάκης: Μέσα στο 2024 το Νομοσχέδιο για την ενίσχυση της καινοτομίας

    Attica Group: Πώληση του πλοίου Express Skiathos με κέρδος 2,8 εκατ. ευρώ

    Σκυλακάκης: Δεν προτιθέμεθα να εγκρίνουμε αύξηση στα τιμολόγια της ΕΥΑΘ, μέχρι την σύσταση της ΡΑΕΕΥ



    ΣΧΟΛΙΑ