• Business

    Τριπλή χρυσή διάκριση για τη Novibet στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2023

    • NewsRoom


    Τρία χρυσά βραβεία απέσπασε η Novibet στα «Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2023», που πραγματοποιήθηκαν για 14η συνεχόμενη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, με στόχο την ανάδειξη και αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών.

    Συγκεκριμένα, οι χρυσές διακρίσεις που απέσπασε η Novibet ανά κατηγορία ήταν:

    • Οργανισμός της Χρονιάς
    • Καλύτερη Εφαρμογή Mobile App στην Εμπειρία του Χρήστη
    • Καλύτερη Εξυπηρέτηση σε Διαδικτυακό Κατάστημα

    Μάλιστα, με την προσθήκη των τριών φετινών βραβείων η Novibet αναρριχάται στην κορυφή των εταιρειών του online gaming με τις περισσότερες διακρίσεις στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών. Τα εννέα συνολικά “Excellence Awards” επιβεβαιώνουν τη βαρύτητα που δίνει η Novibet στην ικανοποίηση του πελάτη, και έρχονται ως επιστέγασμα της αναπτυξιακής τροχιάς της εταιρείας που πλέον έχει παρουσία σε δέκα χώρες και τρεις ηπείρους.

    Μέσα στο 2023 η ομάδα Customer Support της Novibet έχει αυξηθεί κατά 60% αποτελώντας αυτή τη στιγμή το πολυπληθέστερο τμήμα της εταιρείας με περισσότερους από 250 ανθρώπους. Η ομάδα έχει χτιστεί εξ ολοκλήρου in-house με το μεγαλύτερο μέρος της να έχει τη βάση της στην Ελλάδα και ένα νέο hub να έχει διαμορφωθεί εντός του 2023 στη Βραζιλία.

    Το 2023 βρίσκει τη Novibet σε πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης οι οποίοι δίνουν το σύνθημα για ένα ακόμη πιο συναρπαστικό 2024.

    Εξερεύνησε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Novibet στο careers.novibet.com.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η απόκτηση της Imerys Βωξίτες από τη Mytilineos

    Στρατηγική συνεργασία Intrakat – ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ερχονται επενδύσεις πάνω από €1 δις

    Safe Bulkers (Πόλυς Β. Χατζηϊωάννου): Παραγγελία για ένα kamsarmax – Συνολικά ναυπηγεί 8 πλοία



    ΣΧΟΛΙΑ