• Business

    Τρία υπερπολυτελή superyachts σε οικογένεια Ελλήνων δισεκατομμυριούχων

    H εταιρεία The Italian Sea Group είναι μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως στην κατασκευή πολυτελών yachts


    Σε μία εντυπωσιακή αγορά προχώρησε οικογένεια Ελλήνων δισεκατομμυριούχων, παραγγέλνοντας τρία υπερπολυτελή superyachts Admiral GC-Force 70.

    Η πώληση ανακοινώθηκε από την ιταλική εταιρεία The Italia Sea Group, η οποία κατασκευάζει τα σκάφη αλλά και από την full service εταιρεία σχετικά με το yachting, IYC, αν και οι λεπτομέρειες είναι ακόμα ελάχιστες σχετικά με την αγορά,  αλλά και την οικογένεια, η οποία απέκτησε τρία superyachts 70 μέτρων το καθένα, με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, κομψή αρχιτεκτονική και γυάλινες επιφάνειες ώστε να εκμεταλλεύονται το φως του ήλιου.

    Εντυπωσιακή αρχιτεκτονική

    H Italia Sea Group (TISG) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο yachting, έχοντας κατακτήσει τη φήμη της για την πολυτελή κατασκευή σκαφών αναψυχής και πλοίων που φτάνουν τα 100 μέτρα.

     Η στρατηγική τοποθεσία της στo λιμάνι της  Marina di Carrara και η 100% made in Italy πολιτική της την έχει αναδείξει σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες καθώς έχει κατασκευάσει πάνω από 1254 σκάφη αναψυχής στην ιστορία της λειτουργίας της.

    Η εντυπωσιακή μαρίνα της Italian Sea Group

    Τα εντυπωσιακά Admiral GC Force 70, αποτελούν μηχανοκίνητα σκάφη και ένα από τα μεγάλα ατού τους είναι ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός τους με τους ευρύχωρους εξωτερικούς χώρους και την εντυπωσιακή ενσωμάτων του γυάλινου στοιχείου, ώστε να εκμεταλλεύονται το φως του ήλιου και να χαρίζουν ένα ευήλιο αποτέλεσμα στους πλούσιους πελάτες που διασχίζουν τη θάλασσα, όσο ξεκουράζονται στην πολυτέλεια των εσωτερικών τους χώρων.

    Σύμφωνα με το deal της οικογένειας Ελλήνων δισεκατομμυριούχων με την εταιρεία, το κάθε ένα από τα τρία σκάφη που έχει παραγγείλει θα διαθέτει επτά πολυτελείς καμπίνες επισκεπτών και δέκα καμπίνες πληρώματος.

    Οι ημερομηνίες παράδοσης των πολυτελών σκαφών έχουν οριστεί για το 2026, 2027 και 2028 αντίστοιχα.

    Κορυφαίο deal

    O Μιχάλης Χρυσικόπουλος, Global Managing Partner της IYC, με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Δανία και έδρα την Αθήνα, θα επιβλέπει την κατασκευή των τριών σκαφών.

    “Αυτή η απίστευτη συμφωνία φέρνει την Italian Sea Group και την IYC ακόμα πιο κοντά, εδραιώνοντας μια σχέση που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια», δήλωσε ο Χρυσικόπουλος. «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο όραμα και τους στόχους που έχει θέσει ο Giovanni Costantino και η ομάδα της The Italian Sea Group. Μαζί, προσβλέπουμε στο να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η παράδοσή των σκαφών».

    Ο Filippo Menchelli, πρόεδρος της TISG, σχολίασε επίσης τη συμφωνία, δίνοντας κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες. «Η πώληση του πρώτου στόλου «Admiral GC-Force» αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο, το οποίο καταφέραμε να επιτύχουμε χάρη στον επαγγελματισμό της ομάδας μας και το υψηλό ποιοτικό προφίλ των σκαφών μας. Αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ιδιοκτήτες από όλο τον κόσμο στον οργανισμό μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Οικογένεια Ζουμπουλάκη: Πέντε ξενώνες «βουτηγμένοι» στην τέχνη και την ιστορία



    ΣΧΟΛΙΑ