ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραυματισμός εργαζομένου τις βραδινές ώρες της Παρασκευής σημειώθηκε στα ναυπηγεία Ελευσίνας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού:
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, από οικείο άτομο 30χρονου εργαζόμενου στον χερσαίο χώρο των ναυπηγείων Ελευσίνας για τον τραυματισμό του.
Συγκεκριμένα, ο 30χρονος τραυματίστηκε σύμφωνα με δήλωση του οικείου προσώπου του, μετά από πτώση του στο έδαφος, ενώ εργαζόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα, ιδιωτικής εταιρείας.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ναυπηγείου για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ναυπηγείου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.
Διαβάστε επίσης
Γκουτέρες: Αιφνιδιασμένος από την κλιμάκωση των βομβαρδισμών στη Γάζα
Αίγυπτος: Το Ισραήλ εμποδίζει την διανομή βοήθειας στη Γάζα
Stellantis: Κοντά σε πρωταρχική συμφωνία με την ένωση των εργαζομένων για τη λήξη της απεργίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ κλείνει τελείως από απόψε το βράδυ – ΟΙ ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία – «Δεν μπορούν να μας εκβιάσουν», λέει ο Τραμπ
- Λευκός Οίκος: Έκτακτη σύσκεψη Τραμπ για Ορμούζ και Ιράν, λέει το Axios
- ΗΠΑ: «Μπλόκο» στη γαλλική έρευνα για τo X του Μασκ
- Λαζαρίδης: Έκανε retweet αιχμηρό σχόλιο κατά της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την παραίτησή του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.