ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Trastor A.E.E.A.Π. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ο κ. Γεώργιος Φιλόπουλος αναβαθμίζεται σε Chief Investment Officer.
Ο κ. Φιλόπουλος κατέχει 20ετή επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση στην υλοποίηση επενδύσεων στον κλάδο του Real Estate, τη διαμόρφωση επενδυτικής στρατηγικής και τη διαχείριση χαρτοφυλακίου.
Κατά το παρελθόν διετέλεσε ανώτερο στέλεχος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς με κύριες αρμοδιότητες την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Ομίλου και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε σύνθετα έργα ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων για ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) σε Real Estate Economics & Finance από το London School of Economics και Executive Certificates σε Real Estate Finance and Capital Markets από το Harvard Graduate School of Design.
Διαβάστε επίσης:
Trastor: Απέκτησε κτήριο γραφείων στο Κολωνάκι έναντι 5,8 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΟΝ: Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου
Η Intrakat ανέλαβε την κατασκευή των νέων Δικαστηρίων Πειραιά, έργο 80,9 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Ανάκαμψη 1% για τον S&P 500 και επιστροφή στις 7.500 μονάδες – Άλμα 10% για την Intel
- Πετρέλαιο: Περιορίστηκαν οι απώλειες, παρέμεινε κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Ο Τραμπ αναμένει «πλήρη κατάπαυση του πυρός σε όλα τα μέτωπα», συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου
- ΔΣΑ: Θετική για τους δανειολήπτες η απόφαση του Αρείου Πάγου για τον νόμο Κατσέλη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.