ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιπλέον 74.427.556 μετοχές της MIG απέκτησε σήμερα η Πειραιώς Financial Holdings, με το συνολικό ποσοστό της να ανέρχεται στο 49,3487%.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παράγραφος 2(α) του νόμου 3461/2006, η Πειραιώς Financial Holdings A.E. γνωστοποιεί, σε συνέχεια της από 09.02.2023 δημοσιοποίησης της υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης από τη θυγατρική της Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (ο «Προτείνων») προς τους μετόχους της Marfin Investment Group A.E Συμμετοχών (η «Εταιρεία») για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών τους, ότι ο Προτείνων απέκτησε στις 09 Φεβρουαρίου 2023 μέσω του Χρηματιστηρίου 74.427.556 μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 7,922% των δικαιωμάτων ψήφου αυτής, με τιμή απόκτησης €0,1668 ανά μετοχή.
Κατόπιν αυτών, ο Προτείνων κατέχει πλέον 463.635.927 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 49,3487% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Διαφωνούσα, αλλά ο πρόεδρος Πεζεσκιάν με έπεισε να δεχθώ την συμφωνία με τις ΗΠΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Νίκη για τις ΗΠΑ η συμφωνία με το Ιράν – Fake news πως πληρώνουμε 300 δισ. στην Τεχεράνη
- «Τέλος τα λόγια, τώρα μόνο πράξεις»: Η Ρωσία προαναγγέλλει σκληρή απάντηση μετά την επίθεση σε διυλιστήριο στη Μόσχα
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζελένσκι με αναφορά για το ουκρανικό drone στη Λευκάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.