Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με την επωνυμία Trump Mobile λάνσαρε ο οργανισμός των επιχειρήσεων Τραμπ (Trump Organization), σε μια νέα προσπάθεια προσέλκυσης συντηρητικών καταναλωτών με ασύρματες υπηρεσίες που προωθούνται ως εναλλακτική λύση στους μεγάλους παρόχους τηλεπικοινωνιών, σύμφωνα με το Reuters.

Η οικογένεια Τραμπ, που εδώ και χρόνια έχει συγκροτήσει αυτοκρατορία στον τομέα των ακινήτων, τα πολυτελή ξενοδοχεία και τα θέρετρα γκολφ, τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί σε νέους τομείς, όπως τα ψηφιακά μέσα και τα κρυπτονομίσματα.

1

Πριν από την ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ, ο Οργανισμός ανακοίνωσε ότι ο έλεγχος της εταιρείας θα παραδοθεί στα παιδιά του, ωστόσο δεν έχουν κοπάσει οι φωνές για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η νέα επιχείρηση κινητής θα έχει τηλεφωνικά κέντρα με έδρα στις ΗΠΑ, όπου θα κατασκευάζονται και τα τηλέφωνα κατασκευασμένα στην Αμερική. Το πρώτο smartphone T1 θα διατεθεί τον Σεπτέμβριο, στην τιμή των 499 δολαρίων.

Επίσης, θα προσφέρει οδική βοήθεια, τηλεϊατρική και απεριόριστη παραγωγή γραπτών μηνυμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Aιχμηρή κριτική Γιούνκερ σε Φον Ντερ Λάιεν: «Λάθος» οι χειρισμοί στους δασμούς Τραμπ

ΕΕ: Τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ συγκαλεί η Κάγια Κάλας «λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης στη Μέση Ανατολή»

Νετανιάχου: Ελέγχουμε εναέρια την Τεχεράνη – Είμαστε κοντά στην εξουδετέρωση πυρηνικών και πυραυλικών εγκαταστάσεων