• Το πιο «φρέσκο» ιστορικό σούπερ μάρκετ!

    Δημοσιεύτηκε:

    Κυριακάτικο τραπέζι… Για λίγους και εκλεκτούς, αλλά παράδοση, πώς να το κάνουμε! Και απόλαυση, πραγματική απόλαυση… Αν δεν υπήρχε κι αυτό, πότε θα βρίσκαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε, να πούμε τα δικά μας, να γελάσουμε, να θυμηθούμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν;

    Το γεύμα, βέβαια, θέλω να είναι τέλειο! Μπορεί να μην έχω την ασύγκριτη μαγειρική δεινότητα της μαμάς μου, αλλά έχω έμπνευση, διάθεση και μια έμφυτη περιέργεια να πειραματίζομαι, να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Παράδοση και πειραματισμός, ιστορία αλλά και φρεσκάδα!

    Γι’ αυτό αγαπώ το ΑΒ Ψυχικού, το πρώτο super market της ΑΒ Βασιλόπουλος και σημείο αναφοράς στη ζωή μου, αλλά και στη ζωή πολλών άλλων. Το αγαπώ για την ποικιλία, την ποιότητα και την αξεπέραστη εξυπηρέτηση. Αν και φέτος γιορτάζει 50 χρόνια ζωής, είναι πιο «φρέσκο» από ποτέ και ενημερωμένο όσο κανένα. Εδώ μπορώ να βρω ό,τι ακριβώς ψάχνω και, επιπλέον, σπάνια προϊόντα για να έχω να προσφέρω πάντα κάτι καινούργιο.

    Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εκλεκτά κρεατικά, ψάρια και θαλασσινά και, φυσικά, μια τεράστια ποικιλία από αλλαντικά και τυριά, . Μάλιστα, εγώ που έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα τυριά, ενθουσιάστηκα με τη La Fromagerie στο ισόγειο. Εδώ βρίσκω και μαθαίνω. Βρίσκω εξαιρετικά σπάνια τυριά από μικρά ελληνικά τυροκομεία, αλλά και γευστικούς πειρασμούς απ’ όλο τον κόσμο και μαθαίνω ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προέλευσή τους, το πώς παρασκευάζονται, πώς μπορώ να τα συνδυάσω.

    Και αν θέλεις στο τραπέζι σου άρωμα Ασίας, τότε η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει προνοήσει και για εσένα! Δίπλα στη La Fromagerie, υπάρχει το Sushi Bar, όπου μπορείς να δοκιμάσεις sushi, που παρασκευάζεται μπροστά στα μάτια σου και να «εφοδιαστείς» κατάλληλα!

    Τι θα ήταν, όμως, το τραπέζι χωρίς ένα καλό κρασί; Αυτό μου αρέσει στον ΑΒ: ότι εδώ βρίσκω τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να πάω μακριά! Γιατί στο υπόγειο του ΑΒ Ψυχικού βρίσκεις την περίφημη Κάβα ΑΒ, απίστευτα ενημερωμένη με σπάνιες και βραβευμένες ετικέτες από όλον τον κόσμο, αλλά και μια σειρά εκλεκτών οίνων από μικρούς παραγωγούς του τόπου μας!

    Στο ίδιο επίπεδο, επικρατεί επίσης απόλυτη Armonia. Γιατί εδώ βρίσκει κανείς πληθώρα υγιεινών επιλογών, όπως βιολογικά προϊόντα, προϊόντα ειδικής διατροφής, επιλογές για vegans, προϊόντα χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη. Για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας.

    Kαι στον πρώτο όροφο, η Armonia συνεχίζεται, αφού βρίσκω προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά και φυτικά καλλυντικά που έχω λατρέψει.

    Πριν φύγω, να πάρω και δυο σάντουιτς για τα παιδιά από το Grab & Go στην είσοδο του καταστήματος. Λατρεύουν τα σνακ του, ενώ τις καθημερινές με διευκολύνει απίστευτα με τα λαχταριστά έτοιμα γεύματα, τον απολαυστικό καφέ αλλά και ολόφρεσκους φυσικούς χυμούς και smoothies που ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σου!

    Και τώρα με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες, η εξυπηρέτηση είναι πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ. Με τον μηχανισμό για σειρά προτεραιότητας, που βρίσκεις στα ψηφιακά κιόσκια του ΑΒ Ψυχικού, γλιτώνεις την ουρά σε τυριά, αλλαντικά και κρέας, ενώ αν θες να ενημερωθείς για τις προσφορές και τα νέα προϊόντα της ΑΒ, οι ψηφιακές οθόνες του καταστήματος και τα ειδικά κιόσκια σου δίνουν ό,τι πληροφορία χρειάζεσαι.

    Κι αν βιάζεσαι πολύ και δεν θες να περιμένεις ούτε λεπτό, τα αυτόματα ταμεία σε περιμένουν!

     

    Ζήσε την εμπειρία στο ΑΒ Ψυχικού, Λεωφόρος Κηφισίας 228, Νέο Ψυχικό, και μάθε περισσότερα εδώ.