• Business

    Το νέο tweet του Elon Musk: Θα αγοράσει την Coca Cola για να της ξαναβάλει κοκαΐνη

    • Bloomberg
    Elon Musk

    Elon Musk


    Μετά την εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων, ο Elon Musk χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να ανακοινώσει τον επόμενο πιθανό του στόχο: θα ήθελε να αγοράσει την Coca Cola «για να της ξαναβάλει κοκαΐνη», έγραψε αστειευόμενος.

    Με την ανάρτηση του αναφέρθηκε στην αρχική συνταγή του γνωστού αναψυκτικού, όταν κυκλοφόρησε το 1886 ως τονωτικό για διάφορες παθήσεις.

    Ωστόσο, η κορυφαία εταιρεία αναψυκτικών κάνει το Twitter να φαίνεται πολύ μικρό, αν λάβει κανείς υπόψη ότι η κεφαλαιοποίηση της διαμορφώνεται στα 284 δισ. δολάρια.

    Η περιουσία του Musk ανέρχεται επί του παρόντος στα 253 δισεκατομμύρια δολάρια — πολύ μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του Jeff Bezos, του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα 162 δισ. δολάρια.

    Μπορεί ο Elon Musk να τρολάρει τους επικριτές του με ένα μπαράζ αναρτήσεων, οι οποίες είναι μάλλον ειρωνικές, ωστόσο καλό θα ήταν να θυμηθούμε παλαιότερα ανάλογα tweets που θεωρήθηκαν αστεία.

    Το 2017 αστειεύτηκε για πρώτη φορά με το ενδεχόμενο εξαγοράς του Twitter μέσω της ανταλλαγής μηνυμάτων που είχε στην πλατφόρμα με τον κωμικό Dave Smith. Και σήμερα αυτό που ξεκίνησε ως αστείο έγινε πραγματικότητα.

     

    Διαβάστε ακόμη:

    Στην Starlink Ukraine η αντιπροσωπία της SpaceX στην Ουκρανία

    Tesla: Απώλειες 126 δισ. δολαρίων μέσα σε μια ημέρα



    ΣΧΟΛΙΑ