ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το BBC αναλαμβάνει να αποζημιώσει τη βασιλική οικογένεια για την πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ πριν από 26 χρόνια.
Σύμφωνα με τον δικαστή, η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξαπατήθηκε για να παραχωρήσει την εν λόγω συνέντευξη και για τον λόγο αυτό, η βασιλική οικογένεια θα λάβει αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. λιρών από τα έσοδα, που έχει λάβει ο σταθμός πουλώντας τα δικαιώματα της συνέντευξης σε άλλα παγκόσμια κανάλια.
Τα χρήματα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό οργανισμό, τον οποίο θα επιλέξουν οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.
Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα, το κανάλι έχει ήδη στείλει απολογητικά γράμματα στο Μπάκιγχαμ για το κακό που προξένησε η συνέντευξη τόσο στην φήμη της βασιλικής οικογένειας, όσο και στην ψυχολογία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο πλαίσιο για τα μη επιτρεπόμενα προϊόντα κάνναβης – Εκτός νόμου τα επεξεργασμένα προϊόντα εισπνοής
- Νέο αυστηρότερο πλαίσιο για τα ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική ασφάλιση, όριο ηλικίας στα 17 έτη και αυστηρές κυρώσεις
- Τραμπ: Απειλεί ξανά με δασμούς 100% αν ευρωπαϊκές χώρες επιβάλουν φόρο ψηφιακών υπηρεσιών
- Τραμπ: Ανόητη παραβίαση της εκεχειρίας από το Ιράν με drones κατά πλοίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.