• Business

    Τινάζεται στον αέρα η επένδυση της Lakitira


    Στον αέρα τινάζεται η επένδυση για τις τρεις ξενοδοχειακές μονάδες της Lakitira SA στην Κω που έβγαλε σε διεθνή διαγωνισμό ο ειδικός εκκαθαριστής, η Deloitte. Και ενώ στις 12:00 θα αποσφραγίζονταν οι προσφορές και θα γνωρίζαμε τον επενδυτή που θα αναλάμβανε να τρέξει «πακέτο» τα τρία ξενοδοχεία που ανήκουν στην οικογένεια Ανδριόπουλου, η προσφυγή των εργαζομένων τινάζει στον αέρα τόσο την επένδυση όσο και τη σεζόν.

    Η αίτηση θα συζητηθεί στις 25 Ιανουαρίου και μέχρι τότε παγώνουν όλες οι διαδικασίες.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε επενδυτής που θα διέθετε περισσότερα από 10 εκατ. για να αποκτήσει τα τρία ξενοδοχεία και στόχος της Deloitte να ολοκληρωθεί πριν από την εκπνοή του Ιανουαρίου για να μη χαθεί η σεζόν που, όπως είναι γνωστό, στην Κω ανοίγει στις αρχές της Ανοιξης.

    Ως γνωστόν, η Λακιτίρα είχε μπει σε ειδική εκκαθάριση (άρθρο 106) και τα τρία ξενοδοχεία δυναμικότητας 615 κλινων πωλούνται πακέτο. Τώρα, με το μπλοκάρισμα του διαγωνισμού, δεν κινδυνεύει μόνο η επένδυση, αλλά να χαθεί η σεζόν, όπως και οι θέσεις εργασίας, και το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν οι εργαζόμενοι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Berkshire και Pimco επενδύουν στην εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Άρειο Πάγο η Eurobank για την απόφαση του Εφετείου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο



    ΣΧΟΛΙΑ