ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η περαιτέρω σύσφιξη των ελληνοαμερικάνικων σχέσεων, αποτέλεσε θέμα της τηλεδιάσκεψης που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με τον γενικό διευθυντή της Αναπτυξιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Development Finance Corporation – DFC) Ντέιβιντ Μάρτσικ.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός έγραψε στο twitter ότι: «συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Διευθυντή Επιχειρήσεων του @DFCgov, κ. David Marchick. Στο επίκεντρο της συζήτησης η πορεία των αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα και η περαιτέρω σύσφιξη των ελληνοαμερικάνικων σχέσεων».
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων @AdonisGeorgiadi συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Διευθυντή Επιχειρήσεων του @DFCgov, κ. David Marchick. Στο επίκεντρο της συζήτησης η πορεία των αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα και η περαιτέρω σύσφιξη των ελληνοαμερικάνικων σχέσεων pic.twitter.com/yTDTVJBeFw
— Υπουργείο Ανάπτυξης (@MinDevGR) February 24, 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O Λυμπερόπουλος λέει ψέματα…
- Στο κόκκινο οι αγορές σε Ευρώπη και Ασία από τις νέες επιθέσεις του Ιράν – Υποχωρούν ομόλογα, crypto, μέταλλα
- Μέση Ανατολή: Συζητήσεις με τη γαλλο-γερμανική αμυντική εταιρεία KNDS για προμήθεια εξοπλισμού αναχαίτησης drones
- Βουλή: Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο για το πλαφόν σε τρόφιμα και καύσιμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.