• Business

    Τι απαντά ο Έλληνας εφοπλιστής της LEFTWICH στην MLS και στον Γιάννη Καματάκη

    • NewsRoom

    Ιωάννης Καματάκης. Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος MLS Πληροφορική


    Με αφορμή την ανακοίνωση που διένειμε ‎η MLS και ο κ. Καματάκης την 30.3.2021 στον οικονομικό Τύπο και το Χρηματιστήριο Αθηνών, η εταιρεία LEFTWICH LIMITED διευκρινίζει πως με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση επιβεβαιώνεται γιατί έχει χαθεί από μέρους τους κάθε ίχνος αξιοπιστίας.

    Όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της η LEFTWICH LIMITED, συμφερόντων Έλληνα εφοπλιστή: «Αναφέρονται επιλεκτικά στην από 8.3.2021 απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η LEFTWICH τον Ιούλιο 2020, που όπως προκύπτει από το σκεπτικό της, έγινε για καθαρά τυπικό δικονομικό λόγο και όχι γιατί δικαίωσε τις θέσεις της MLS και του ιδίου, αλλά ξέχασαν να πληροφορήσουν τις αρμόδιες  Αρχές και το επενδυτικό κοινό ότι η LEFTWICH επανήλθε με νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και την 22.3.2021, της χορηγήθηκε νέα προσωρινή διαταγή, αυτήν τη φορά και κατά της MLS και όχι μόνο του ιδίου, υπό το κράτος των σοβαρότατων αποκαλύψεων που ήρθαν στο φως μέσω της Έκθεσης της Deloitte και του πλέγματος εταιρειών σε Ελλάδα και Κύπρο (Laserlock, Ticaboo, κλπ), μέσω των οποίων η οικογένεια Καματάκη «συμβάλλονταν» προνομιακά με την MLS, σε βάρος των ανυποψίαστων και μηδέποτε πληροφορημένων Αρχών και επενδυτικού κοινού.

    Η Αίτηση και η Προσωρινή Διαταγή θυροκολλήθηκαν την Παρασκευή 26.3.2021 στα γραφεία της MLS, καθώς βρέθηκε κλειδωμένη και χωρίς προσωπικό, ούτε κάν ένας φύλακας».

    «Αρμόδιες Αρχές, επενδυτικό κοινό και οικονομικός τύπος αναμένουν ακόμη τις Οικονομικές Καταστάσεις χρήσης 2019 και Α΄ εξαμήνου 2020, ενώ καλό θα ήταν να δοθούν εξηγήσεις και για το κενό τεκμηρίωσης της χρήσης 2017.

    Ο στρατηγικός επενδυτής που υποτίθεται ότι ψάχνει ο κ. Καματάκης για την MLS, θα τη ζητήσει σίγουρα πριν δώσει τα λεφτά του», καταλήγει η ανακοίνωση.

    MLS: Ανακοίνωση για αίτηση κατάσχεσης περιουσίας Ι. Καματάκη και εταιρείας

    Αποκλειστικό: Δικαστήριο απαγορεύει την εκποίηση περιουσίας του κ. Γιάννη Καματάκη και της MLS



    ΣΧΟΛΙΑ