• Business

    Τι απαντά η Μασούτης στο δημοσίευμα του mononews για τα καταστήματα της εταιρίας στο Χαλάνδρι

    • NewsRoom
    Μιχάλης Δημητρακόπουλος.Δικηγόρος

    Μιχάλης Δημητρακόπουλος.Δικηγόρος


    Σε απάντηση στο δημοσίευμα του mononews σχετικά με τα κλειστά καταστήματα στο Χαλάνδρι, προχώρησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των εταιρειών «Προμηθευτική Τροφίμων Ανώνυμη Εταιρεία» και «Διαμαντής Μασούτης Ανώνυμη Εταιρεία», κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο κ. Δημητρακόπουλος διαψεύδει πως σφραγίστηκε κάποιο κατάστημα της «Προμηθευτικής Τροφίμων» και νυν «Μασούτης ΑΕ». Νομικες πηγές αναφέρουν πάντως οτι τα καταστήματα εκλεισαν για 10 λεπτά.

    Υπενθυμίζεται πως το mononews, νωρίτερα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τα κλειστά καταστήματα.

    Αναλυτικά η απάντηση του κ. Δημητρακόπουλου: 

    Η εταιρεία με την επωνυμία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», αγόρασε τις μετοχές της εταιρείας με την επωνυμία ««Προμηθευτική Τροφίμων Ανώνυμη  Εταιρεία».

     Με το παρόν δελτίο τύπου γνωστοποιούμε ότι δεν σφραγίστηκε κανένα κατάστημα (Super Market ) της «Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε» και νυν «Μασούτης Α.Ε» και είναι απολύτως ανακριβές και δυσφημιστικό κάθε σχετικό δημοσίευμα.

    Η «Προμηθευτική Εταιρεία Τροφίμων Α.Ε.» αποκλειστικά και όχι η «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» έχει αστική αντιδικία με άλλη εμπορική εταιρεία, η οποία εκκρεμεί  στο Πρωτοδικείο Αθηνών και αναμένεται η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.

    Ρητά και κατηγορηματικά δημόσια ενημερώνουμε ότι η συγκεκριμένη αστική αντιδικία ουδόλως μπορεί να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία των Super Market της Προμηθευτικής Τροφίμων και νυν Μασούτης Α.Ε.

    Η διασπορά αντιθέτων ψευδών φημών θα θεωρηθεί ως δυσφήμιση ανωνύμου εταιρείας, δηλαδή παράβαση του άρθρου 364 του Ποινικού Κώδικα.



    ΣΧΟΛΙΑ