• Business

    Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η 87η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία

    ΔΕΘ


    Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα και με τη σκέψη στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες υποδέχεται από το πρωί τους επισκέπτες της η 87η ΔΕΘ, η οποία με 1.500 εκθέτες, 18 διεθνείς συμμετοχές και Τιμώμενη Χώρα τη Βουλγαρία θα αφήσει τις επόμενες εννέα ημέρες το δικό της αποτύπωμα στη ζωή και στην οικονομία της Θεσσαλονίκης.

    Εννέα θεματικά αφιερώματα, Ελλάδα και Επιχειρηματικότητα, Akademia, Ελλάδα των Περιφερειών, Κυκλική Οικονομία, Γαστρονομία-Διατροφή, Ψηφιακή Ελλάδα Start ups, Δημόσιοι Φορείς Οργανισμοί, Cosmos-Διεθνείς Συμμετοχές και Έπιπλα-Οικιακός Εξοπλισμός καλούν τον κόσμο να τα ανακαλύψει στην 87η ΔΕΘ.

    Οι κρατικές διεθνείς συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης είναι 18 μαζί με την Τιμώμενη Χώρα Βουλγαρία. Μάλιστα, η Νότια Κορέα, η Μολδαβία και η Ταϊλάνδη συμμετέχουν για πρώτη φορά, ενώ οι υπόλοιπες χώρες είναι οι Κύπρος, Μπαγκλαντές, Ινδονησία, Βιετνάμ, Ουρουγουάη, Ουκρανία, Αρμενία, Ιράν, Ιταλία, Πολωνία, Γαλλία, Σερβία, Ινδία και Νεπάλ.

    Δυναμική είναι η συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας με 49 Επιμελητήρια και 382 μικρομεσαίες επιχειρήσεις από ολόκληρη τη χώρα. Με ξεχωριστές συμμετοχές λαμβάνουν μέρος 4 Επιμελητήρια, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

    Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης μάλιστα διοργανώνει για πρώτη φορά μια ειδική θεματική ενότητα για την ένδυση, την υπόδηση και τα αξεσουάρ, στο περίπτερο 16, το Thessfashion, στο οποίο συμμετέχουν ηχηρά ονόματα της μόδας.

    Η προγραμματισμένη για αύριο 10 Σεπτεμβρίου συναυλία των Στέλιου Ρόκκου και ONIRAMA ακυρώνεται στη σκιά των δραματικών γεγονότων των τελευταίων ημερών.

    Η 87η ΔΕΘ βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

    Διαβάστε επίσης

    Κωστής Χατζηδάκης: Χρέος της Πολιτείας να ενεργοποιήσει κάθε διαθέσιμο πόρο για την αποζημίωση των πληγέντων

    Bloomberg για DBRS: Η σημαντικότερη αναβάθμιση της Ελλάδας μετά την οικονομική κρίση

    ESM: «Η Ελλάδα πέτυχε ένα ορόσημο» με την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας



    ΣΧΟΛΙΑ