• Business

    Θέλετε να ταξιδέψετε με άνεση αλλά να πληρώσετε λίγα; Αυτές είναι οι 10 καλύτερες business class αεροπορικών εταιριών

    • NewsRoom


    Ποιος είπε ότι οι business class των αεροπορικών εταιριών υπολείπονται των first ή ότι για να ταξιδέψεις με πολυτέλεια θα πρέπει πάντα να διαθέτεις πολλά χρήματα; Παρόλο που πριν από κάποια χρόνια η πολυτέλεια στον αέρα θεωρούνταν προνόμιο μόνο των πλουσίων, οι οποίοι έτρωγαν κυριολεκτικά και μεταφορικά, με χρυσά κουτάλια, πλέον οι αεροπορικές εταιρίες φαίνεται να προσαρμόζονται ολοένα και περισσότερο στις νέες συνθήκες και στη σύγχρονη πραγματικότητα. Για αυτό το λόγο άλλωστε και παρέχουν μία σειρά από ανέσεις όχι μόνο στις first class πτήσεις τους αλλά και στις οικονομικές, μετατρέποντας έτσι τα ταξίδια σε μία ευχάριστη εμπειρία για όλους!

    Κάθε χρόνο το website Skytrax καταρτίζει μία λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες που προσφέρονται στις business class των αεροπορικών εταιριών. Η λίστα βασίζεται στις εντυπώσεις 19, 2 εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε 104 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η έρευνα που συμπεριέλαβε περισσότερες από 280 εταιρίες έλαβε υπόψιν της 41 παραμέτρους, που ξεκινούν από τις διαδικασίες επιβίβασης και φτάνουν μέχρι την άνεση των καθισμάτων άλλα και τις οποιεσδήποτε παρεχόμενες υπηρεσίες από το πλήρωμα.

    Σύμφωνα λοιπόν, με το Skytrax, αυτές είναι οι 10 καλύτερες business class:

    Lufthansa

    10-lufthansa

    Γιατί να επιλέξετε τη Lufthansa; Οι Γερμανικές αερογραμμές προσφέρουν μία ποικιλία ανέσεων. Αναπαυτικά καθίσματα, ιδανικά για να ξαπλώσετε, εκπληκτικό φαγητό και δυνατότητα  επιλογής ανάμεσα σε 100 ταινίες και 200 σειρές σε 8 διαφορετικές γλώσσες.

    Air France

    9-air-france

    Η Air France, ανανέωσε πρόσφατα την business class της, με εντυπωσιακά μάλιστα αποτελέσματα. Πλέον διαθέτει ιδιωτική καμπίνα με επίπεδο κρεβάτι, 16άρα HD οθόνη και menu που δημιουργήθηκε από βραβευμένους με αστέρια Michelin, σεφ!

    Turkish Airlines

    8-turkish-airlines

    Η Turkish Airlines θεωρείται η καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης! Χαρακτηριστικό παράδειγμα της επιτυχίας της αποτελεί η business class της η οποία και κατέχει την υψηλότερη βαθμολογία όλων των ευρωπαϊκών αερογραμμών. Στις μοναδικές παροχές της συμπεριλαμβάνονται άνετα καθίσματα που διαθέτουν και λειτουργία μασάζ αλλά και gourmet γεύματα.

     EVA Air7-eva-air

    Η business class της EVA AIR διαθέτει μεταξύ άλλων μεγάλα αναπαυτικά καθίσματα που μετατρέπονται σε κρεβάτια άλλα και ακουστικά για να μπορείτε να κοιμηθείτε εύκολα χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή διάφοροι ήχοι!

    ANA All Nippon Airways

    6-ana-all-nippon-airways

    Η ANA All Nippon Airways είναι μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες. Στις business class τους προσφέρουν, όπως και οι περισσότερες, άνετα καθίσματα, ιδιωτική ψυχαγωγία και εξαιρετικό φαγητό.

    Cathay Pacific

    5-cathay-pacific

    Η Cathay Pacific, προσφέρει τόσο στις μικρών όσο και στις μεγάλων αποστάσεων, business class, πολλές ανέσεις. Μερικές από αυτές είναι τα άνετα – ιδανικά για να ξαπλώσεις, καθίσματα αλλά και τα σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας που διαθέτει.

    Emirates

    4-emirates

    Η σημερινή κάτοχος του βραβείου της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο, διαθέτει και μία και από τις καλύτερες business class, σε όλο τον πλανήτη! Οι πελάτες της μπορούν να απολαύσουν τα αναπαυτικά καθίσματα, το καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας, ένα φινετσάτο cocktail bar αλλά και τις υπηρεσίες σοφέρ!

    Etihad Airways

    3-etihad-airways

    Στην Etihad οι επιβάτες μπορούν να ευχαριστηθούν ένα μασάζ, ξαπλώνοντας στο κάθισμα-κρεβάτι που διατίθεται από την εταιρία, να χρησιμοποιήσουν την 18,5 ιντσών οθόνη αφής αλλά και να συναναστραφούν με άλλους επιβαίνοντες στο ξεχωριστό σαλόνι που δημιουργήθηκε ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό.

    Singapore Airlines

    2-singapore-airlines

    Οι υπηρεσίες που προσφέρει στην business class της η Singapore Airlines είναι σχεδόν θρυλικές! Οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν σε ένα αρκετά μεγάλο κρεβάτι, να παρακολουθήσουν κάποια ταινία ή σειρά στην 18 ιντσών HD οθόνη, να απολαύσουν πολυτελή γεύματα, ενώ το πλήρωμα διακρίνεται από μεγάλη προθυμία και θα κάνει τα πάντα για να μην αφήσει κανέναν ανικανοποίητο!

    Qatar Airways

    1-qatar-airways

    Η business class της Qatar Airlines περιλαμβάνει ένα μεγάλο επίπεδο κρεβάτι, δείπνο όποτε εσείς θελήσετε αλλά και ένα πολύ μεγάλο πακέτο ψυχαγωγίας με περισσότερες από 3.000 ταινίες, TV shows και τραγούδια.

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/bulgari-fendi-ke-diesel-xanachtizoun-tin-italia/76873



    ΣΧΟΛΙΑ