ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου αρχίζει η διαπραγμάτευση των 150.000 ομολογιών στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της ρυθμιζόμενης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ανακοίνωσε η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας προσφοράς.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, ο κωδικός διαπραγμάτευσης της ομολογίας είναι με ελληνική γραμματοσειρά “ΤΕΝΕΡΓΧΟ2” και με λατινική γραμματοσειρά “TENERGFB2”.
Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των ομολογιών της εταιρίας είναι 1.000 ευρώ ανά ομολογία, ήτοι 100% της ονομαστικής αξίας της και ίση με την τιμή διάθεσης που καθορίστηκε από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους της Δημόσιας Προσφοράς βάσει της διαδικασίας του Βιβλίου Προσφορών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.