• Business

    ΤΑΙΠΕΔ: Παράταση έως τις 5 Μαΐου για την παραχώρηση της Αττικής Οδού – Επιβεβαίωση Mononews

    Δημήτρης Πολίτης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ

    Δημήτρης Πολίτης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ


    Σε παράταση δύο εβδομάδων οδηγείται και επίσημα ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της Αττικής Οδού. Το ΤΑΙΠΕΔ που έχει προκηρύξει τον διαγωνισμό από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου αποφάσισε σήμερα να μετακινηθεί η ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις 20 Απριλίου στις 5 Μαΐου, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ το mononews.gr.

    Υπενθυμίζεται, πως το mononews.gr είχε αναφέρει νωρίτερα ότι ο διαγωνισμός θα έπαιρνε παράταση διάρκειας δύο εβδομάδων, καθώς οι μεγάλοι ελληνικοί όμιλοι, αλλά και τα ξένα Funds, που θέλουν να «κτυπήσουν» την παραχώρηση, ζήτησαν περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσουν τα δικαιολογητικά τους.

    Τι αναφέρει  το ΤΑΙΠΕΔ

    Το ΤΑΙΠΕΔ σε ανακοίνωση, που δημοσίευσε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα του και η οποία αφορά σε τροποποιήσεις των όρων της προκήρυηξης, επισημαίνει μεταξύ άλλων:

    «Το Ταμείο αποφάσισε τη μετάθεση της Ημερομηνίας Υποβολής των Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, κατά τροποποίηση του όρου 11.1 της Πρόσκλησης, θέτοντας ως νέα ημερομηνία, μέχρι την οποία θα πρέπει να υποβληθεί ο Φάκελος Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, την 05.05.2022 έως τις 17:00 (Ώρα Ελλάδος, GMT +2). Οποιαδήποτε αναφορά στην Πρόσκληση στην Ημερομηνία Υποβολής θα νοείται εφεξής ως αναφορά στην ανωτέρω νέα ημερομηνία».

    Διαβάστε επίσης

    Αττική Οδός: Παράταση δύο εβδομάδων για το διαγωνισμό της μέγα παραχώρησης των 2,5 δισ. ευρώ

    Αττική Οδός: Με ποιους μιλάει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Τι συμβαίνει με Ελλάκτωρ, ΑΒΑΞ, Mytilineos, Intrakat, Κοπελούζο

    Δημήτρης Πολίτης (ΤΑΙΠΕΔ) στο mononews: Άνω των 2 δισ. το τίμημα για την Αττική Οδό, κτυπούν το έργο και ξένα funds



    ΣΧΟΛΙΑ