ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ανάκληση των µελών του Διοικητικού Συμβουλίου και στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τον ορισμό των ανεξάρτητων µελών προχωρά η Euromedica.
Το νέο ΔΣ θα ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την Axon Συμμετοχών και τη Farallon, ενώ σε αυτό δεν βρίσκεται πλέον εκπρόσωπος της Οικογένειας Λιακουνάκου. Παράλληλα εξελέγη νέα Επιτροπή Ελέγχου.
Υπενθυμίζεται πως πρόεδρος της εταιρείας ήταν ο γιος του βασικού μετόχου της Euromedica, Θωμά Λιακουνάκου, Νίκος.
Η πλευρά Λιακουνάκου καταψήφισε το νέο ΔΣ.
Νωρίτερα το πρωί, η πρώτη Γενική Συνέλευση δεν έλαβε κάποια απόφαση για το θέμα της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, καθώς όπως φαίνεται θα επανεξεταστεί στο μέλλον.
Νωρίτερα είχε συζητηθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η πλευρά Λιακουνάκου, η οποία απορρίφθηκε.
Η ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Από την Κρήτη καλλιεργούσαν στην… Καστοριά ελιές και αμύγδαλα στα 1.100 μ. υψόμετρο
- Φόρουμ της MARTECMA στα Ποσειδώνια επικεντρώνεται στο εμπορικό μέλλον της δέσμευσης άνθρακα επί πλοίου
- ΟΛΠ: Πτώση 29,3% στα καθαρά κέρδη στο πρώτο τρίμηνο λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- NIS: Άγνωστος σερβικός όμιλος προσφέρει 2 δισ. ευρώ για το μερίδιο των Gazprom Neft και Gazprom
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.